Lepota

Trik sa korektorom koji skida 10 godina sa lica: Kako da se našminkate bez greške ako imate 40+

Šminka koja skida godine

Trik sa korektorom koji skida 10 godina sa lica: Kako da se našminkate bez greške ako imate 40+

goodluz/Shutterstrock

Dame često umeju da pogreše sa bojama, preteraju sa rumenilom ili odaberu neadekvatnu nijansu pudera, a sve u želji da izgledaju što lepše i mlađe.

Šminka koja skida godine je prioritet za dame koje proslave jubilarni rođendan.

Pročitajte: Novi bjuti trend za kojim žene luduju - Samo jedan proizvod je potreban za bisernu kožu lica

- Neke od najčešćih grešaka su nošenje tamnih ruževa sa plavim podtonovima, što usne vizuelno smanjuje i čini hladnim - kaže šminkerka Moli R. Stern.

Kako biste izbegli ovaj neželjeni efekat, uvek birajte nijanse koje će istaći usne i vizuelno ih povećati.

Кako licu odmah dati sjaj, prikriti bore i tamne fleke? Кorektor će pomoći. Međutim, veoma je važno odabrati pravi proizvod i pažljivo ga primeniti. Ovde će vam pomoći preporuke šminkera.

Кalondija Кejsi, iskusna šminkerka, predstavila je svoju prepoznatljivu tehniku šminkanja za zrele žene: daje mlađi izgled za nekoliko minuta.

Ona tvrdi da je izuzetno važno nacrtati znak "V" ispod oka, a ne polumesec. Ovo poslednje će samo dodatno naglasiti podočnjake.

Drugi savet šminkera za one koji žele da izgledaju mlađe je da držite korektor na koži oko 30 sekundi pre mešanja. Ona smatra ovaj korak najvažnijim.

Youtube/Printscreen/Graceful Beauty

 

 

Nakon pauze, Кalondija prelazi na nežno unošenje korektora u kožu prstima, dozvoljavajući toplini kože i proizvoda da stvore savršenu kombinaciju. Nakon toga počnite da blendate korektor laganim pokretima.

Da bi dovršila proces, Кejsi koristi profesionalnu četkicu za šminkanje za savršeno mešanje, a zatim sunđer da postavi šminku na lice za besprekoran, mladalački izgled kože.

 

Komentari (0)

Loading