Celebrity News

Jelena Karleuša je Nataši Bekvalac uputila dve reči KOJIMA JE POENTIRALA, svi ostali u čudu (video)

Jelena Karleuša je Nataši Bekvalac uputila dve reči KOJIMA JE POENTIRALA, svi ostali u čudu (video)

Jelena Karleuša slovi za jednu od najiskrenijih ličnosti na našoj estradi, a složićete se, dokazala je to mnogo puta.

Najveća balkanska diva se u oktobru 2018. godine kako je preneo Kurir a pisao Svet, osvrnula upravo na Natašu Bekvalac koja je izdala numeru "Mala plava", s kojom je oborila sve rekorde.

Budući da je Nataša za Jelenu prokomentarisala da je "mega car" Karleuša tim povodom nije ostala dužna, te je u sličnom maniru i ona prokomentarisala koleginicu:

- Moram da kažem da Nataša nikad bolje nije izgledala. Izgleda kada žena prolazi kroz težak period u životu da najbolje izgleda. Čestitam joj povratnički singl. Onog momenta kada je pesma izašla svi su to dočekali na nož, ja sam znala da će biti veliki uspeh. Sve što se u Srbiji dočeka na nož, posle bude veliki hit. Želim joj sve najbolje, ja podržavam žene koje se bore same. Ona je samohrana majka dvoje dece, neko ko se sam bori čitav život. Ima svu moju podršku - rekla je Jelena.

 

Međutim, nekoliko meseci posle ovih sjajnih reči, Bekvalčeva je opet pohvaljena od strane dive.

Lepa novosadska Barbira je sinoć u jednom prestoničkom klubu atmosferu dovela do usijanja a ono što je Jelenu dirnulo je činjenica da je Nataša interpretirala Jelenin hit ” Zar ne” i odmah na svojoj Instagram priči objavila video u kojem joj je poručila sledeće:

https://www.instagram.com/p/BxP98bzBKj4/?utm_source=ig_embed