Celebrity News

Jelisaveta Orašanin pakuje kofere i vraća se kući

Jelisaveta Orašanin pakuje kofere i vraća se kući

Nakon udaje za košarkaša Miloša Teodosića, Jelisaveta Orašanin je spakovala kofere i otišla za Los Anđeles kako bi bila uz supruga. Za to vreme Jelisaveta je uglavnom obilazila tamošnje plaže, muzeje, košarkaške utakmice, studio Universal, šetala svog psa Ljubicu, ali i ispijala kafe, te se nije opterećivala da li je poslovno angažovana.

Međutim, pošto za pet dana počinje snimanje serije "Vojna akademija", reditelja Dejana Zečević, koja je i ovu mladu glumicu načinila prepoznatljivom, Jelisaveta će uskoro ponovo stati pred filmskim kamerama i tako oživeti svoj lik Vesne Roksandić Roksande koja datira još od 2012. godine.

- Počinjemo snimanje 10. aprila i trajaće nešto više od tri meseca. S Jelisavetom smo u pregovorima i zbog njenog mesta stanovanja njen lik će se u četvrtoj sezoni pojavljivati manje nego inače - kaže za "Blic" reditelj Dejan Zečević.

Ova serija koja je imala veliku popularnost na Javnom servisu Srbije i u novoj sezoni imaće glumačka osveženja.

- Osim starih likova, pojavljuju se i Marija Vicković, Radivoje Raša Bukvić, Dragan Petrović Pele - otkrio je Zečević.

Još jedno novo lice u seriji je i legende jugoslovenskog glumišta Milena Dravić.

- Milena će glumiti baku jedne naše junakinje. Za sada ne mogu da otkrijem detalje. Drago mi je što se i Milena priključila našoj ekipi- rekao je Zečević.

Inače, Jelisaveta je posle odlaska u Ameriku uzela i neplaćeno u matičnoj kući Beogradskom dramskom pozorištu (BDP).

- Jelisaveta je uzela godinu dana i njene uloge su preuzele koleginice iz BDP-a. Da li će produžiti neplaćeno sve zavisi od Miloševog angažmana- kaće naš izvor.

Mlada glumica će dolazak u Srbiji iskoristiti i za snimanje druge serije “Ubice mog oca”, ali i da prisustvuje svadbi folk pevačice Aleksandre Prijović i njenog izabranika Filipa Živojinovića.

- Prija i Filip su bili gosti na venčanju Tea i Jelisavete, a nakon razmišljanja, Filip je odlučio da baš svog dugogodišnjeg prijatelja pozove za kuma. Teo je prihvatio Filipov poziv, pa eto Jelisavete i Miloša na veselju - rekao je ranije izvor za "Blic".

Miloš Teodosić bi mogao da se pridruži supruzi u Srbiji vrlo brzo, ali to zavisi od važnog faktora - NBA obaveza. Ukoliko njegovi Los Anđeles Klipersi ne izbore plasman u plej-of, što će biti poznato krajem sledeće sedmice, kapiten “orlova” bi već od 13. aprila bio slobodan, a ako klub iz “grada anđela” uđe u doigravanje, teoretski je moguće da Teodosić ima obaveze sve do 17. juna, kada je na programu poslednji meč finala.