Celebrity News

Kakva je Nataša Bekvalac kao mama: Pevačica iskreno o vaspitanju svojih ćerki i PRAVILIMA KOJIH SE PRIDRŽAVA

Kakva je Nataša Bekvalac kao mama: Pevačica iskreno o vaspitanju svojih ćerki i PRAVILIMA KOJIH SE PRIDRŽAVA

Pop zvezda Nataša Bekvalac nedavno je objavila na Instagramu njenu prepisku sa starijom ćerkom Hanom čime je raznežila i nasmejala sve mame, ali i otkrila kakav odnos ima sa naslednicom.

Poznata pevačica se trudi da svoje dve ćerke izvede na pravi put i sada objašnjava kako trenutno posebno obraća pažnju da svojim delima bude uzor ćerki u tinejdžerskom dobu.

- Najvažnije je da sada mojoj Hani, koja je sada u pubertertu, budem primer kako treba, a ne kako ne treba, kada je pušenje cigareta u pitanju, jer kako stati iza toga da je to štetno, ako sama koznumiram cigarete. A između ostalog naša kuća opet miriše na omekšivač - istakla je Nataša koja iako ćerkama izlazi u susret ima pravila kojih se pridržava.

Kako je sada letnji raspust, na pitanje da li će Hana ići na odmor sama sa drugaricama ili sa njom pevačica ima spreman odgovor:

- Ne, ne, ne mala je ona još za to da ide sama da drugaricama. Ja sam dosta fleksibilan roditelj, ali jasno postavljam granice. Puštam svojoj deci maksimalnu slobodu, da razvijaju svoju ličnost u pravcu u kom one prirodno one treba da idu, ali postoje stvari koje jednostavno nisu primerene i koje su zabranjene. Tako da, ona sa 12 godina sigurno ne može da ide sama sa drugaricama, ali može sa tetkom, može sa mojim drugim sestrama, ja imam veliku porodicu i to je u redu, ali ovo prvo ne - završava Nataša.