Celebrity News

Kejti Peri čeka prvo dete, trudnoću celom svetu otkrila na neobičan način! (video)

Kejti Peri čeka prvo dete, trudnoću celom svetu otkrila na neobičan način! (video)

Nakon mnogobrojnih nagađanja, ispostavilo se da je istina. Kejti Peri očekuje prvo dete!

Američka pevačica, 35-godišnja Kejti Peri, otkrila je na svom Instagram profilu da sa svojim everenikom Orlandom VBlumom očekuje prvo dete.

Trudnoću celom svetu otkrila je na nesvakidašnji način...

- Reći ću samo da će ovo leto biti popunjeno - napisala je pevačica ispod tizera za svoj novi spot 'Never Worn White' u kom ponosno pozira sa trudničkim stomačićen.

Objava trudnoće ubrzo je skupila mnoštvo komentara i čestitki uzbuđenih obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

Let’s just say it’s gonna be a jam packed summer... ?♥️? #NeverWornWhite is out now

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on Mar 4, 2020 at 9:02pm PST

Kejti Peri i Orlando Blum - ljubav jača od ponosa!

Iako su se rastali u proleće 2017. godine, holivudski glumac i muzička zvezda su sve vreme bili u kontaktu. Prema pisanju inostranih medija, glumac Orlando Blum i pevačica Keti Peri uspeli su da prevaziđu probleme iz prošlosti, te da ponovo nastave svoju emotivnu vezu koju su prekinuli u martu pomenute godine.

Kako bi se posvetili jedno drugom i u tajnosti pomirili, slavni par je otputovao na Maldive gde je boravio u istom luksuznom hotelu.

– Oni su ponovo zajedno i Kejti želi da ovog puta njihova veza uspe. Ona je pokušavala, ali nije mogla da ga zaboravi. Previše brine za njega. Oni za sada ne žele da saopštavaju, ali su se pomirli –rekao je izvor za britanski “San”.

Zvanično su opet zajedno: Za prvo pojavljivanje Keti Peri i Orlando Blum odabrali Vatikan (foto)

Kejti Peri i Orlando Blum već organizuju venčanje? 

Iako se ni Kejti Peri ni Orlando po ovom pitanju nisu izjasnili u javnosti, izvor otkriva da će se venčanje dogoditi ove godine-

– Keti je ta koja ima glavnu reč, ali je i Orlando uključen u planiranje. Najbitnije je da njih dvoje nisu pod stresom. Na svadbenom veselju biće pozvani najbliži članovi porodice i njihovi prijatelji kaže izvor - pisao je Kurir.

Glumac Orlando Blum zaprosio je pevačicu Kejti Peri na “Dan zaljubljenih”. Vest o veridbi objavila je Ketina mama Meri Hadson na svom Fejsbuk profilu dok se Kejti Peri nešto kasnije na Instagramu pohvalila neobičnim vereničkim prstenom u obliku cveta, sa roze kamenom i dijamantima.

Orlando Blum traži ženu: Treba mi supruga!