Celebrity News

Kejtlin Džener odbačena od svih: Svi imaju svoje živote i nastavili su da ih vode bez brige o meni!

Kejtlin Džener odbačena od svih: Svi imaju svoje živote i nastavili su da ih vode bez brige o meni!

Brus Džener je 2015. godine javno potvrdio ono što se dugo šuškalo – da je promenio pol i postao žena – Kejtlin. Iako se na prvu činilo da ga njegova slavna porodica podržava, istina je potpuno drugačija.

Nekad Brus Džener, danas Kejtlin Džener, roditelj je desetoro dece – njih šestoro je biološko, a braku s Kris Džener, zvezdom rijalitija "Keeping Up With The Kardashians" bivši olimpijac prigrlio je i njenih četvoro.

U aprilu 2015. godine Brus je promenio pol i postao žena, a tri godine kasnije progovorio je o životu koji vodi posle svega. Kako kaže, danas većinu vremena provodi sama u svojoj kući.

- Imam puno dece, ali zbog očiglednih okolnosti održavanje bliskih odnosa s njima vrlo je teško. Svi imaju svoje živote i nastavili su da ih vode bez brige o meni. Svi smo mi ljudska bića koja su kratko na ovoj planeti. Dođemo, odemo, a na kraju svega samo se nadamo da će naša porodica biti prisutna - priča Kejtlin.

https://www.instagram.com/p/BU950aOhXv3/?utm_source=ig_embed

U najnovijem intervjuu za Broadly Kejtlin je priznala da je promenu pola planirala da učini još s 39 godina, ali nije imala hrabrosti da se upusti u to. U braku je bila čak tri puta, a tek se poslednjih godina odlučila da uradi ono o čemu je, kako kaže, oduvek sanjala.

Njena poslednja žena, Kris, majka slavnih Kardašijanki, danas tvrdi da nije imala pojma šta se događa u glavi njenog tadašnjeg supruga.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Feb 2, 2018 at 10:52am PST