Celebrity News

KOMŠIJE OTKRILE KAKO ŽIVI ĆERKA Verice Rakočević: Zbog ovoga se svi dive Eleni Karić

KOMŠIJE OTKRILE KAKO ŽIVI ĆERKA Verice Rakočević: Zbog ovoga se svi dive Eleni Karić

Ćerka Verice Rakočević Elena Karaman Karić posebno uživa kada otputuje u svoju raskošnu vilu u Boki Kotorskoj, gde joj trenutno svaki dan ulepšavaju sin i kućni ljubimac.

Ova atraktivna dizajnerka, koja već godinama živi u skladu s prirodom, ne ističe se u javnosti koju baš iz tog razloga intrigira njen nekonvencionalan način života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Sep 11, 2018 at 9:11am PDT

Međutim, nešto više o Eleni i njenoj porodici imale su da nam kažu njene komšije:

- Gospođa Karić je divna komšinica. Mnogo je lepa i požrtvovana mama. Ne odvaja se od dece, a društvo im uvek prave njihovi kućni ljubimci. Elena uglavnom rano ujutro ide na plažu kako bi udisala svež jutarnji vazduh, a kao neko ko voli jogu i meditaciju to joj baš prija -kaže komšinica za "Blic" i dodaje:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Nov 29, 2018 at 10:53am PST

- Elena oduvek vodi računa o svom izgledu, a posebno o tome da se ona i njena porodica hrane zdravo. Na njihovom stolu uvek je dosta voća i povrća, kao i organske namirnice. Posebno kada su na moru, Elena se trudi da na porodičnoj trpezi nikad ne manjka sveže i prirodne hrane. Nije joj teško da spremi obrok za svoju decu pa tako često eksperimentiše u kuhinji sa voćem i povrćem i biljnim začinima.

Elena je ranije već pričala kako njena porodica sama mesi hleb, da prave džemove bez šećera, kao i da njena deca nikada nisu pojela industrijsku kašicu, što dovoljno govori o njenom načinu životu.