Celebrity News

Koraima Tores, popularna Kasandra, moli se za Srbiju (foto)

Koraima Tores, popularna Kasandra, moli se za Srbiju (foto)

Popularna glumica Koraima Tores, koju je domaća publika obožavala u ulozi Kasandre u istoimenoj čuvenoj telenoveli, uputila je reči podrške građanima Srbije u ovim teškim vremenima

Venecuelanska glumica Koraima Tores (46), koja je tokom devedesetih godina osvojila Srbiju u ulozi Kasandre, poslala je putem društvenih mreža podršku našoj zemlji u borbi sa koronavirusom.

Ona je na Tviteru podelila poruku u kojoj je jedna Srpkinja moli da svoje pozitivne misli usmeri ka Srbiji, a u opisu tog tvita glumica je dodala emotikone koji označavaju molitvu.

Podsetimo, telenovela "Kasandra" je bila prva u nizu serija koja je u Srbiji izazvala pravu pomamu za ovakvim televizijskim sadržajima. Krajem devedesetih sa svojim kolegom Henrijem Sotoom je gostovala u našoj zemlji i izazvala nezapamćeno interesovanje.

Koraima Tores: Kako je Kasandra bila i ostala jedna od najvećih zvezda španskih serija

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Feb 6, 2020 at 5:41am PST

Kao i većina građana širom sveta, Koraima Tores provodi vreme u samoizolaciji u Bogoti odakle apeluje na sve građane da se pridržavaju svih mera predostrožnosti tokom pandemije koronavirusa.

- Molim vas, ostanite kod kuće, nosite rukavice i maske, perite dobro ruke i čuvajte se. Kako biste prekratili vreme dok traje vanredno stanje, ponovo gledajte "Kasandru" i strpite se dok sve ovo ne prođe - rekla je glumica za "Informer".

- Šaljem vam veliki pozdrav i ogroman zagrljaj. Znajte da mislim na vas i da vas nosim u srcu - dodala je ona.

Čuvena Kasandra otkriva da voli PESME naših folk diva, ali da lik i delo jednog našeg muškarca posebno prati i ceni

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Jan 12, 2020 at 10:28am PST

Koraima Tores već godinama živi sa suprugom i sinom u Kolumbiji. Glumica objašnjava kako u njihovoj zemlji izgleda borba sa opasnim virusom.

- U Kolumbiji smo svi u kućnoj izolaciji, naročito ovde u Bogoti. Naš predsednik je pre nekoliko dana saopštio dodatne mere i pravila koja ćemo morati da poštujemo dok traje vanredno stanje - rekla je ona za "Informer" i dodala da veoma vodi računa o higijeni:

- Ne plašim se virusa, ali ga treba shvatiti ozbiljno. Opasan je. Preduzimam sve mere kako bih zaštitila svoju porodicu i sebe. Ne izlazim iz kuće i stalno perem ruke.

Koraima Tores, čuvena Kasandra koju su svi voleli: U Srbiji sam se osećala kao kod svoje kuće (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Dec 12, 2019 at 5:35am PST

Inače, latinoamerička glumica je 1997. godine posetila Srbiju. Ti dani su joj ostali u najlepšem sećanju, pa se nada da će biti prilike da ponovo dođe.

- Dočekali ste me veoma srdačno i bilo mi je predivno, to vam nikada neću zaboraviti. Nadam se da ću se jednog dana ponovo vratiti. "Kasandra" je serija koja mi je otvorila mnoga vrata u svetu, pa tako i u vašoj zemlji - kaže glumica za pomenuti list.

Koraima Tores: Zvezda serije “Kasandra” moli se za Srbiju

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima) on Jul 11, 2019 at 5:48am PDT

Koraima je u tokom ovog razgovora rekla da je izgubila kontakt sa glumcima iz nekada vrlo popularne serije.

- Otkako sam se preselila u Kolumbiju, izgubila sam kontakt skoro sa svima. Esperansa Magaz, koja je u seriji igrala moju baku Dorindu, preminula je 2013. godine. Veoma mi nedostaje, bila sam baš vezana za nju. Za ostale kolege s vremena na vreme čujem neku informaciju. Znam da su svi dobro, to mi je najbitnije - zaključila je ona.