Celebrity News

Kraljica odlučuje o budućnosti Megan Markl i princa Harija, rok je 72 časa

Kraljica odlučuje o budućnosti Megan Markl i princa Harija, rok je 72 časa

Kako prenose strani mediji, britanska kraljica Elizabeta II, zatražila je da palata sklopi ugovor sa princom Harijem i Megan Markl u roku od 72 sata jer je njen unuk spreman da napusti Veliku Britaniju u narednim danima.

Naime, polemiše se da će vojvotkinja i vojvoda od Saseksa da zadrže svoje titule, a kritičari tvrde da će ih zloupotrebiti i koristiti kako bi postigli "nešto" u životu, piše "Blic".

Sada Bakingemska palata pokušava da osmisli plan za Harija i Megan, koja je američka državljanka, jer je par u sredu iznenadio sve članove kraljevske kuće kada su saopštili da žele da vode samostalniji život, koji se nadaju da će moći sami da finansiraju.

Šok u kraljevskoj porodici: Povlače se Princ Hari i Megan Markl!

Kako navodi pomenuti list, pojedini mediji su objavili da je kraljica naložila da spor reše što pre, a izvor blizak princu navodno je otkrio da on neće napustiti Veliku Britaniju dok se ne postigne „zadovoljavajući dogovor“ o budućnosti njegove porodice.

Drugi ipak pišu da bi Hari mogao da napusti svoj dom vrlo brzo, bez određenog datuma povratka.

Vojvotkinja od Saseksa je nedavno odletela u Kanadu da bi bila sa sedmomesečnim sinom Arčijem i kako se navodi za sada ne planira da se vraća u Veliku Britaniju.

Takođe, neposredno nakon što su doneli odluku da se povuku iz kraljevskog života Hari i Megan su prijateljima otkrili da se osećaju prognanim iz Velike Britanije, prenose strani mediji.

Međutim, dok se o statusu Megan i Hari polemiše širom sveta, kako javlja britanski Dejli mejl, na videlo je izašao i novi detalj koji se tiče vojvotkinje od Saseksa.

Da svi vide: Kraljica Elizabeta se konačno oglasila povodom “nedoličnog” ponašanja Megan i Harija za Božić (foto)

Naime, ona je navodno potpisala ugovor s kompanijom Dizni po kojem će „pozajmiti“ glas u nekom ostvarenju, a zauzvrat se slavna kompanija obavezala da će u zamenu za njen rad uplatiti donaciju organizaciji Slonovi bez granica, koja brine o ovim životinjama i štiti ih od lovokradica.

Supruga princa Harija navodno je već snimila svoje replike pre nego što je poznati par otputovao u Kanadu, gde su proveli praznike.

Ovo je samo još jedna od stvari kojom Megan pokazuje svoj bunt protiv silnih pravila kraljevske porodice.