Celebrity News

Lekari ga mole da se opameti: Darku Laziću zdravlje ugroženo, otkazuju mu vitalni organi?

Lekari ga mole da se opameti: Darku Laziću zdravlje ugroženo, otkazuju mu vitalni organi?

Pevaču Darku Laziću nakon saobraćajne nesreće koju je imao pre nešto više od godinu dana, a iz koje je jedva ostao živ, lekari su oštro savetovali da mora ozbiljno da smrša kako bi organizam nastavio normalno da funkcioniše i kako bi se što pre oporavio. Međutim, kako estradnom umetniku to nije pošlo za rukom sada se ponovo nalazi u problemu zbog kilaže koju trenutno ima.

- Darku otkazuju vitalni organi. Najugroženiji su mu bubrezi i srce. Stalno ga u grudima guši i boli sa leve strane. On može da smrša, ali salo će mu ostati da visi, pa je najbolje rešenje da promeni ishranu i ode na liposukciju. Prosto je sve deblji i deblji - rekao je izvor za "Svet" i dodao:

- Toliko opterećenje ne mogu da izdrže ni njegova kolena, kao ni kompletne noge, a o veštačkom kuku da ne govorimo - dodaje izvor.

Kako su ranije preneli domaći mediji, Darko se baš muči sa skidanjem kilaže, što je i sam potvrdio:

– Mnogo volim da jedem, jednostavno ne mogu da smršam, a moram zbog kuka. Zato planiram da smanjim želudac. Raspitao sam se o toj operaciji i uskoro ću morati da odem pod nož –  rekao je tada Darko.

Iako su pevaču lekari još na početku oporavka od operacija nakon nesreće odredili strogu dijetu, on se toga ne pridržava, pišu domaći mediji.