Celebrity News

Lepa ćerka Siniše Mihajlovića pokazala dečka (foto)

Lepa ćerka Siniše Mihajlovića pokazala dečka (foto)

Nedavno, ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, našla se na udaru pratilaca na Instagramu koji su joj zamerili što kači fotografije iz provoda dok joj se otac bori sa opakom bolešću.

Međutim, budući da je Viktorija mlada i da porodičnog ima i bogat društveni život, neosporna je činjenica da će na njenom Instagram profilu ponekad osvanuti i fotka iz provoda.

Naime, sada je starija ćerka srpskog fudbalskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, konačno pokazala dečka i to prelepog Edoarda, koji se, kako pišu domaći mediji bavi menadžmentom i web marketingom.

Pogledajte:

https://www.instagram.com/p/B5fk2AwIfOh/

Podsetimo se...

Srpska fudbalska legenda Siniša Mihajlović potvrdio je juče na konferenciji za medije da će moraće da se uhvati u koštac sa teškom bolesti – akutnom leukemijom i da će iz te borbe izađi kao pobednik.

Budući da je ova vest pogodila celu njegovu porodicu, njegova supruga i deca uz njega su svim snagama, kako bi  zajedno prošli težak period koji ih čeka u narednim mesecima.

Tako je naime, lepa najstarija ćerka Viktorija pre nekoliko meseci ispunila tati želju koja i nije baš po “propisima lečenja”.

Naime, fudbalski as, po svemu sudeći želeo je da se opusti uz dobar hamburger, čizburger, krompiriće te se na svom Instagram nalogu pohvalila kako je brže bolje uslišila tatinu želju, koja je za nju zapovest.

A, kako je to izgledalo pogledajte na narednoj strani...