Celebrity News

Luka Lazukić postaje tata, Slađana Ivanišević trudna!

Luka Lazukić postaje tata, Slađana Ivanišević trudna!

Luka Lazukić, bivši suprug Nataše Bekvalac postaje tata!

Luka Lazukić koji je osuđen za nasilje nad bivšom suprugom Natašom Bekvalac ostvariće se u ulozi roditelja po treći put. Naime, Luka i Slađana Ivanišević, kako saznaje portal Pink.rs postaće roditelji.

Nedugo posle zvaničnog razvoda od prelepe pevačice Nataše Bekvalac, uplovio je u vezu sa zgodnom plesačicom Slađanom Ivanišević, a potrvdu njihove ljubavi nismo dobili sve do prve zajedničke fotografije koja je posvedočila tome.

Luka Lazukić nije došao da vidi ćerku, ovaj put je imao šokantan izgovor!

Kako pišu domaći mediji Luka i Slađana već žive u zajednici a za 4 meseca prinova će zakucati na njihova vrata. Kako se spekuliše razmišljaju i o venčanju koje će se sigurno uskoro i dogoditi.

Luka Lazukić nije ostao imun na lepotu Slađe Ivanišević

Podsećamo, kako su tada preneli domaći mediji, Slađana i Luka u vezi su od avgusta 2019. godine, a upoznao ih je zajednički prijatelj.

Nataša Bekvalac, posle nekoliko godina ćutanja: Danilo je savršen otac!

– Upoznao ih je zajednički prijatelj u Novom Sadu. Varnice su proradile i sa jedne i sa druge strane istog trenutka. Luka je rekao Slađani da je oduševljen njenom gracioznošću i lepotom, kao i da prati njen rad. Odmah se videlo da će među njima proraditi hemija. Za njihovu ljubav znaju najbliži prijatelji, ali ni njih dvoje se ne kriju. Pojavljuju se na javnim mestima, obilaze restorane i kafiće i drže se za ruke. Zasad je sve u najboljem redu i oboje su veoma srećni – rekao je izvor ranije za “Kurir”.

Luka Lazukić već u pripremama nove svadbe?

Komentari (0)

Loading