Celebrity News

Marina Tadić: Htela sam da u životu mirno spavam, baš kao moj tata

Autor: | 05/04/2018

Marina Tadić: Htela sam da u životu mirno spavam, baš kao moj tata

Pevačica Marina Tadić priznaje da joj nije bilo lako kada je iz sveta sporta zakoračila na estradu i susrela se sa svim što ona nosi.

Kako kaže, izabrala je teži put, da bez ičije pomoći gradi karijeru.

- Nemam ja ništa protiv da neko ima nekoga ko ga voli i ko mu pomaže. Zato sam i završila kod psihijatra da mi pomogne da to prevaziđem. Nekako nije moglo drugačije, ja sam mnogo tvrdoglava žena. Ja sam neko ko je po svaku cenu sam gradio sebe. Želela sam da budem svoja - rekla je Marina i dodala da je u mladosti o svemu dosta razgovarala sa svojim roditeljima.

- Pre nekih 15 godina sam sa roditeljima dosta i razgovarala. Svom ocu, kome su govorili da je najbolju čovek i najbolji na poslu, sam rekla: “Šta ti imaš od toga što si najbolji?“ Rekao mi je: "Imam Marina, ja mirno spavam, kao i vi, moja porodica”. Zato sam ja htela da mirno spavam i da budem svoja, to me je negde vodilo, a to je mnogo teško. Kad nemate nikakvu podršku, kad udarate u zid, pa hoćete i kroz drugi, treći... Onda sam sebi rekla "polako". Normalno je da zapadaš u krize i da imaš lomove, pogotovo što se baviš poslom kojim se bavim. Povredi te svaki natpis u novinama, svako može da kaže neku ružnu reč - kaže Marina, koja je nedavno izdala novi singl "Čujem", o kojem pričaju kako žene, tako i muškarci.