Celebrity News

Megan Markl progovorila o životu na DVORU: REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM ZA HARIJA JER ĆE MI UNIŠTITI ŽIVOT

Megan Markl progovorila o životu na DVORU: REKLI SU MI DA SE NE UDAJEM ZA HARIJA JER ĆE MI UNIŠTITI ŽIVOT

U emotivnom intervjuu, vojvotkinja od Saseksa, iskreno je pričala o životu na dvoru i tajnama koje do sada nisu bile poznate.

Megan Markl (38) je priznala da njoj i princu Hariju ne cvetaju ruže kao što svi misle.

- Mi ne živimo, mi preživljavamo. Nije lako balansirati i izboriti se uz svu ovu medijsku pažnju - izjavila je ona na početku intervjua koji je snimljen prilikom njenog putovanja u Afriku.

- Prijatelji su mi govorili da se ne udajem za Harija, rekli su da život može biti poguban. Istina je da sam se pre trenutka i tokom porođaja osećala ugroženo i bila sam u velikom strahu - izjavila je ona i objasnila da joj se život drastično promenio otkako je postala članica britanskog dvora.

- Mislim da me niko ne razume. Želim da budem srećna, pokušala sam da budem hladna, da se prilagodim, ali to je nemoguće. Kada sam krenula da se zabavljam sa Harijem, prijatelji iz SAD su bili oduševljeni, a prijatelji iz Britanije rekli su mi da će mi tabloidi uništiti život. Nije lako živeti ovako, kada čovek sve drži u sebi, to može biti pogubno - dodala je ona u intervju koji je dala ITV i koji je uzdrmao Veliku Britaniju.