Celebrity News

Milica Dabović oštro: Ne širim noge za pare, radim ono što znam!

Milica Dabović oštro: Ne širim noge za pare, radim ono što znam!

Milica Dabović ovih dana u žiži je interesovanja zbog svog novog poduhvata na društvenim mrežama. Naime, ona je počela da prodaje svoje stvari kako bi zaradila, jer trenutno ne radi i nema primanja. Poznate ličnosti podržale su ovu Miličinu ideju i pomogle joj tako što su kupile veći deo.

Uspešna sportistkinja Milica Dabović izazvala je ogromnu pažnju kada je putem društvenih mreža rešila da prodaje svoje stvari kako bi na pošten način zaradila novac. Iako ne radi ništa loše, njen poduhvat naišao je na veliko interesovanje.

– Nije sramota pošteno raditi i zaraditi novac. Ne širim noge za pare, igram košarku i radim ono što znam. Nadam se da ću sutra, ako mi dragi Bog da, imati posao i pomoći detetu. Ko ne bi i ubio za dete, a ne prodavao stvari? Naravno da me nije sramota, spremna sam na sve za Stefanovu dobrobit. Taj moj postupak nikoga ne ugrožava, a izazvao je mnogo pažnje – rekla je Milica za „Blic” i zatim dodala:

– Ceo život sam poklanjala stvari koje više ne nosim i koje mi nisu potrebne. Primetila sam da se blogerke time bave i da je to zaista popularno i van granica naše zemlje, pa sam pomislila zašto ne bih spojila lepo i korisno, a i damama ugodila. One mogu kod mene da kupe lepe komade odeće po zaista pristupačnim cenama. I eto, dobro dođe meni, a i njima.

NE PROPUSTITE: Milica Dabović o bivšem koji ju je pretukao: Simon me i dalje ne ostavlja na miru

Milica uživa što su njenu hrabrost i ideju podržale žene na „Instagramu”.

– Dosta žena mi se javlja na društvenim mrežama, hvale tu moju ideju, kažu da sam na neki način njihov heroj i da sam im dala sjajan primer. Dale su mi veliku podršku i vetar u leđa. Ljudi su, valjda, imali neko potpuno drugačije mišljenje o meni. Borim se za dete, ne mogu da trošim ono što nemam, i lepo je zaraditi i na ovaj način. Hoću da imam dovoljno da detetu priuštim sve što mu zatreba – kaže Milica, dok usput tepa svom nasledniku koji se igra u njenoj blizini.

– Stefan ide u vrtić, tamo su mu drugari, a svakog dana posle 15 časova on i ja uživamo zajedno. Dobar je i sve me sluša, imamo naše male rituale i meni za njega ništa nije teško da uradim. Što se mene tiče, ne žalim se, super sam. Treniram, spremam se, jedva čekam da se otvore granice da odem u Herceg Novi, da vidim svoju porodicu i da zajedno uživamo. Sve sam nestrpljivija iz dana u dan, mnogo sam ih se poželela.

NE PROPUSTITE: Instagram gori! Milica Dabović je prava seksi mama! (foto)

Bivša sportistkinja ističe da će zarađeni novac potrošiti na svog sina, ali i na realizaciju svog privatnog biznisa.

– Želja mi je i da deo ovog novca ostavim za neki svoj brend koji bih jednog dana pokrenula, imam razne ideje. Videćemo šta će s tim biti, ne žurim nigde – zaključila je Milica Dabović.

Milicu je preko društvenih mreža podržala pevačica Seka Aleksić, koja je uz fotografiju košarkašice poručila:

– Nisam ispratila ništa oko ove situacije, ali svaka čast ovoj majci! Nikada se nemojte stideti poštenog posla, iskrene duše i toplog srca. Ne stidi se i budi ponosna jer si vredna i činiš sve za dobrobit svog deteta.

– Videla sam da me je podržala i hvala joj na tome. Srećna sam što me jedna ispunjena i ostvarena osoba podržava na taj način. Ona je zaista jedno predivno biće i predivna majka, za nju imam da kažem samo reči hvale. Zaista je lep taj njen gest.

Takođe, i Aleksandra Prijović pomogla je košarkašici u vreme krize otkupivši većinu stvari koje je nosila i time mnogo uradila za nju i njenog sina.

– Meni taj biznis ide super, shvatila sam da bih volela u skorije vreme da otvorim nešto, neke trenerke, ovo što, recimo, nosim sada. Uživam u tome, to me zanima. Kad budem skupila malo više novca, zašto ne bih to radila? – rekla je Milica, a zatim emotivno progovorila o humanom podvigu Aleksandre Prijović.

– Nadam se da se neće naljutiti, ali evo sada su mi suze krenule. To je Aleksandra Prijović. Neizmerno sam joj zahvalna. Ona uopšte i ne shvata šta je uradila za mene i mog sina – otkrila je Milica Dabović za „Blic”.

NE PROPUSTITE: Poznata pevačica pomogla Milici u najtežim danima: Kupila sve njene nošene stvari!

Komentari (0)

Loading