Celebrity News

Milica Todorović i Petar Strugar ponovo zajedno? (foto)

Milica Todorović i Petar Strugar ponovo zajedno? (foto)

Popularna pevačica Milica Todorović prvi put se oglasila u javnosti posle vesti o raskidu sa glumcem Petrom Strugarom, ali i dalje ostala tajnovita

Prošle nedelje, kao bomba je odjeknula vest da su Milica Todorović i Petar Strugar raskinuli posle samo nekoliko meseci veze. Odavno se nije desilo da neka ljubavna priča privuče toliku pažnju javnosti, ali mora se priznati, vrlo su lep i zanimljiv par.

Brojni Milicini i Petrovi pratioci na društenim mrežama navijali su za to da njihovo zabavljanje preraste u nešto ozbiljnije, pratili su svaki njihov korak, uvek ih je zanimalo sve što imaju da kažu o svojoj ljubavi i budućim poslovnim planovima.

A onda je kao grom iz vedra neba stigla vest da su Milica i Petar stavili tačku na svoju vezu, a mediji su preneli da između njih da nije bilo grubih reči niti svađe.

Mnogi su se zapitali zašto se to dogodilo...

Naime, tabloid "Scandal!" naveo je da Petar nije izdržao veliki medijski pritisak, te da je to razlog raskida.

- Strugar je priznao Milici da ne može da izdrži toliki medijski pritisak, te da se njemu ne sviđa što se svakodnevno oni kao par provlače kroz medije. Posle tog razgovora oni su se razišli i zaista nije bilo ružnih reči ni s jedne strane. On je otvorio konjički klub i sada se uglavnom tamo nalazi – rekao je neimenovani izvor za ovaj tabloid.

Posle velike ljubavi, krah: Raskinuli Milica Todorović i Petar Strugar?

- Da ne bi bila sama u Beogradu tokom pandemije, Milica je otišla kod roditelja u Kruševac. Kako Miličini i Petrovi prijatelji tvrde, možda ovo i nije konačan raskid. Budući da je Petar bio nezadovoljan zbog prašine koja se digla oko njihove veze, a i ona se nakon dužeg vremena vratila u javnost posle medijske izolacije. Zbog svega toga i nekih drugih stvari njihova veza nije izdržala, pa su raskinuli – dodao je izvor.

Posle ovih tvrdnji, popularna pevačica se nije oglasila, kao ni poznati glumac.

On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

Tišina je vladala i na društvenim mrežama o ovoj temi. Neko vreme...

A onda je našu pažnju privukao jedan Instagram stori koji se sinoć pojavio na Milicinom profilu. Na fotografiji se nalazi Petrov pas, tagovani su zajedno, tu je srce, ali i emotikoni koji plaču...

Zbog korone ne izlazi iz kuće: Milica Todorović otkrila kako se bori protiv ove pošasti

Koje je značenje navedenog storija, pevačica nije komentarisala, ali se, ipak, u intervjuu za "Kurir" dotakla ove teme. Na pitanje novinara da li joj nedostaje bivši dečko kratko je rekla:

- To je tema o kojoj zaista sada ne bih pričala, ipak su neke druge stvari mnogo bitnije.

Milica Todorović od haosa pobegla iz Beograda, evo gde odmara dušu i telo! (foto)

Milica Todorović o vezi sa Petrom Sturgarom: Zakasnila sam debelo!

Milica nije želela dalje da produbljuje očigledno još uvek svežu i bolnu temu, već je naglasila da je fokusirana samo na situaciju oko koronavirusa.

- Od početka vanredne situacije sam u Kruševcu, sa svojom porodicom. Situacija je ozbiljna, ali nam je omogućila da provodimo vreme sa svojima, da se posvetimo sebi i svim onim stvarima koje smo dosad zapostavljali. Što se tiče mene i moje porodice, mi svaki dan ispunimo nečim zanimljivim. Igramo asocijacije, pantomime ili pevamo, meditiramo, sve u svemu, uživamo u vremenu koje provodimo zajedno, baš onako kao kad sam bila mala – rekla je Milica.

Milica Todorović i Petar Strugar na naslovnici najpoznatijeg afričkog magazina! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Mar 10, 2020 at 5:58am PDT

Ona je otkrila i šta će prvo uraditi kada vanredno stanje bude iza nas:

- Videću se s prijateljima, otići na neki dobar ručak s njima i prošetati pored reke. Sada nemam mogućnost da se vidim s prijateljima i to mi baš nedostaje. Ali, redovno se čujem  sa Stevom Anđelkovićem, Slavicom Ćukteraš, Editom Aradinović i Anom Bekutom.

Milica je navela i da ne planira povratak u Beograd. Tačnije, sve dok je na snazi vanredno stanje ona ostaje u roditeljskom domu u Kruševcu.