Celebrity News

Milica Todorović i Petar Strugar tri meseca u tajnoj vezi?

Milica Todorović i Petar Strugar tri meseca u tajnoj vezi?

Kako prenose domaći mediji, pevačica Milica Todorović i glumac Petar Strugar navodno su u tajnoj vezi.

Par je upoznao zajednički prijatelj, a nakon upoznavanja i druženja shvatili su da između njih ipak ima nešto više.

DRUGI POKUŠAJ: Milica Todorović ne skida osmeh zbog OVOG GLUMCA (foto)

- Milica se opekla kada je veza sa Milošem Paunovićem u pitanju, jer su je mediji tada non-stop provlačili zbog njegove situacije, tj. zbog toga što je ostavio ženu zbog Milice, te se plašila da će njena nova veza sa Petrom trpeti veliki pritisak, ako izađe u javnost - priča izvor "Srpskog telegrafa" i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 3. Јан 2020. у 11:12 PST

- Ipak, oni su toliko zaljubljeni da to nije normalno. Vidi se iz aviona da se obožavaju, tako da je Milica sredinom oktobra imala trenutak nepažnje, kada je objavila zajedničku fotografiju na Instagramu sa Petrom. Fotografija je odmah osvanula na svim portalima, ali s obzirom na to da se na osnovu fotografije ništa ne zaključuje, svi su shvatili da je u pitanju druženje. Tada je shvatila da će njihovo druženje izazvati veliku medijsku pažnju, te su nastavili da se kriju.

Petar je sa Milicom, prema rečima ovog izvora, nekoliko meseci u vezi, a oni se nisu oglašavali povodom ovih navoda.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана 17. Јул 2019. у 5:15 PDT

Podsećamo, nakon vesti, koja je obelodanjena pre par meseci, da je pevačica Milica Todorović raskinula svoju dugogodišnju vezu sa Milošem Paunovićem umesto, kako je očekivano, da je ozvaniči brakom, svi su ostali u šoku.

Naime, kako se govorilo, par je zbog različitog pogleda na budućnost rešio da stavi tačku na vezu.

Svojevremno, Milica se obratili javnosti ovim rečlima:

– Istina je da nisam više u vezi s Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam odlučila da se na neko vreme povučem s medijske scene – rekla je tada za naš magazin “STORY”.

Glumac Petar Strugar bio je do nedavno u vezi sa dizajnerkom enterijera i nameštaja Tamarom Gavrilović sa kojom se čak pojavio na jednom javnom događaju.

NE VIĐAMO IH ČESTO U JAVNOSTI: Petar Strugar i ZANOSNA CRNKA mamili poglede na premijeri filma (foto)

– Sve je išlo kako treba, ali je u jednom trenutku ljubav nestala. Nisu hteli da jedno drugo sile, pa su zato odlučili da se raziđu bez previše skandala. Oboje su vrlo razumni i shvatili su da je bolje da raskinu nego da počnu jedno drugog da guše. Petar je često bio van kuće, snimao je serije, a bio je skoncentrisan i oko drugih poslovnih angažmana. To je znalo nekada da nervira Tamaru, ali ipak nije htela da ga previše guši. Zato je ovo bilo najbolje rešenje za njih – rekao je nedavno izvor za “Blic”.