Celebrity News

On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

On joj je najbolja podrška: Milica Todorović priznala Petru sve o svom problemu, evo kako joj pomaže

Iako ljubavna veze pevačice Milice Todorović i glumca Petra Strugara više nije tajna i prestala je da bude intriga, medije i javnost tek sada zanima svaki detalj njihovog odnosa.

Sada je izvor blizak paru otkrio da poznati par ima zajedničku "misiju", odnosno da je glumac rešen da pomogne svojoj lepšoj polovini da pregrmi problem sa kojim se već neko vreme bori.

Petar Strugar: Trudim se da budem normalan roditelj!

Naime, kako se navodi Milica Todorović poslednjih meseci uspešno skida višak kilograma i vraća staru liniju, a podršku u tome joj pružio dečko Petar Strugar.

Pevačicu je ljubav sa Petrom inspirisala da što pre vrati staru kilažu, a on je odlučio da i sam promeni režim ishrane, zajedno sa Milicom, piše "Alo".

- Milica je odavno nezadovoljna zbog činjenice da je nabacila nekoliko kilograma viška. Njeno stanje se pogoršalo nakon raskida višegodišnje veze, kada je jela šta je stigla. Ipak, situacija se promenila čim je upoznala Petra, jer je shvatila da je vreme za promene i da joj je dosta toga da bude nesrećna kad god se pogleda u ogledalo - otkrio je izvor ovog lista i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) дана 24. Јан 2020. у 10:37 PST


- Budući da se Milica i Petar ne razdvajaju, bilo je pitanje vremena kada će mu se ona poveriti o tome koliko pati zbog toga što kuburi s kilogramima i što već nekoliko godina ne uspeva trajno da smrša. On je njen problem shvatio ozbiljno i pažljivo ju je saslušao, da bi je potom obavestio da će se zajedno podvrgnuti zdravom režimu ishrane i da se neće zaustaviti dok ponovo ne bude imala staru kilažu - objasnio je izvor i otkrio kako se Milica brzo navikla na zdravu ishranu zahvaljujući pravoj podršci.

- Njegova podrška joj zaista znači i ne želi da ga razočara, pa se slepo pridržava svega. Milica će uskoro početi da trenira, a nikog ne bi začudilo da joj se i Petar pridruži kako bi i u tome bili zajedno - zaključio je izvor pomenutog lista.

Milica Todorović i Petra Strugar - ljubavni susret kao na filmu

Nakon što je pre par dana glumac Petar Strugar otvoreno pričao o svojoj vezi sa Milicom Todorović i lepa pevačica u emisiji “Amidži šou” oglasila se o svojoj romansi sa umetnikom.

– Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu “Ljubav manje” i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne. Tako da eto, došao na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila.

– Ništa, ja mu posle napisala poruku “E lep ti konj” i on kao “Hahaha, hvala”, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja – rekla je Milica Todorović voditelju Ognjenu Amidžiću, a u toku emisije navela je mnogo toga što je iznenadilo prisutne u studiju, ali i one kraj malih ekrana. Više o tome pročitajte OVDE

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели PetarStrugar (@p_strugar) дана 24. Јан 2020. у 11:35 PST