Celebrity News

Nakon ovog snimka ODUZELA je sebi ŽIVOT - Do sada NEVIĐENI VIDEO Merilin Monro!

Nakon ovog snimka ODUZELA je sebi ŽIVOT - Do sada NEVIĐENI VIDEO Merilin Monro!

Poslednji film Merilin Monro Someting's Got to Give (1962) nikad nije završen zbog privatnih problema glumice u toku snimanja, ali i zbog iznenadne smrti 5. avgusta 1962. godine.

Merilin je na svom poslednjem danu snimanja Something's Got to Give 1. juna 1962. godine donela tortu jer je proslavljala 36. rođendan, ništa nije ni slutilo da će dva meseca kasnije sebi oduzeti život prekomernom dozom lekova. Tri dana kasnije pozvala je Henrija Vajnstina, producenta filma, kako bi ga obavestila da ne može da dođe na set jer ima upalu sinusa i visoku temperaturu.

Na sastanku kompanije koja je bila zadužena za realizaciju pomenutog filma doneta je odluka da se Merilin udalji sa projekta. Na konačnu odluku uticao je i budžet filma Cleopatra koji je progutao sve resurse kompanije Fox. Mada, Merilin je bila ozloglašena u filmskim krugovima kao previše zahtevna, razmažena i neodgovorna, što je bio dodatni povod za otkaz.

Međutim, film nikad nije završen, niti je dobio zamenu jer je glumica preminula mesec i po dana kasnije.

Pet decenija kasnije isplivali su test snimci sa filma Something's Gotta Give koji su ujedno i poslednji snimci na kojima možemo da vidimo Merilin Monro.

Kratki isečci nasmejane glumice su zaostaviština koju je glumica ostavila pre nego što nas je napustila.