Celebrity News

Nataša promenila ADVOKATA koji ju je zastupao 10 godina! Postupci za starateljstvom i porodičnim nasiljem se nastavljaju!

Nataša promenila ADVOKATA koji ju je zastupao 10 godina! Postupci za starateljstvom i porodičnim nasiljem se nastavljaju!

Pevačica Nataša Bekvalac promenila je advokata, a na ovaj potez se odlučila nakon dugogodišnje saradnje sa njim i njegovom kancelarijom.

Advokatska kancelarija "Aleksić" otkazala je punomoćje pevačici Nataši Bekvalac koju je zastupala 10 godina, u svim postupcima.

Među postupcima koje je vodila, je i sudski postupak za starateljstvo nad detetom, porodično nasilje sa suprugom u kojem ima status oštećene i drugi.

- Naš kolegijum je odlučio da je prekid saradnje sa Natašom Bekvalac logičan sled događaja. Sagledali smo sve predmete koje smo vodili u njeno ime i zaključuili da smo dobar posao uradili i gospođa Bekvalac je rezultatima bila zadovoljna. Međutim, zbog obima posla koji kancelarija “Aleksic sa saradnicima” ima sa preko 200 zaposlenih u Beogradu i Novom sadu, rešili smo da pevačici otkažemo punomoćje zbog predmeta koji su za nas manje relevantni ili čak irelevantni – rekla je za “Blic” advokatica koja je član kolegijuma kancelarije “Aleksić sa saradnicima”.