Celebrity News

Neda Ukraden: Nemam u sebi ni gram silikona

Neda Ukraden: Nemam u sebi ni gram silikona

Pevačica Neda Ukraden (69) pričala je za domaće medij o svom odličnom izgledu i otkrila koja je njena tajna.

Pevačica se nikada nije podvrgla plastičnim operacijama, a evo šta o tome kaže.

- Nemam u sebi ni gram silikona. Postoji kraljevski piling i tretman koji praktikujem godinama na svakih šest meseci. Čini mi se da mi on prija i da se rezultat vidi - otkrila je Neda za "Alo" i dodala da je pored tretmana zahvalna i genetici.

Pale teške reči između koleginica: Zbog čega su Mira Škorić i Neda Ukraden došle u sukob?

- Bog mi je dao ovakvu građu i takvo lice. Kad se samo setim koliko sam plakala zbog toga kad sam bila mlađa, a sada sam presrećna. Stalno sam se žalila mami što mi je podarila okrugle obraze umesto da budem duguljasta i mršava. Takođe, svakog jutra radim vežbe i vodim računa o svom telu, ne samo o licu - rekla je Neda koja će ove godine napuniti 70 godina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 7. Авг 2019. у 9:32 PDT

Za pomenuti list Neda Ukraden priznala je da joj komplimenti od strane žena uvek više laskaju jer su iskreniji.

Pevačica koja je nedavno izbacila novu pesmu pod nazivom "Bomba", na pitanje da li sebe smatra bombom ostala je mistična.

- Moja nova pesma je dobra provokacija, a da li sebe smatram bombom ostaće mala tajna - bila je zagonetna Neda za "Alo" koja je zatim otkrila nešto o njenom hitu "Zora je svanula" što niko nije znao.

- Pesma "Zora je svanula" je moja najskuplja pesma svih vremena. Na njoj sam zaradila najveći bakšiš, a i dalje je tako.

Kako se navodi, Neda Ukraden u Novoj godini nije poželela novog muškarca, a inspiracija za takvu odluku joj je bila čuvena izjava boginje pop muzike Šer "Mama ja sam sebi bogati muškarac".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Neda Ukraden (@neda.ukraden) дана 16. Дец 2019. у 9:56 PST