Celebrity News

Nekadašnja manekenka Jelena Ivanović: Počastvovana sam zbog priznanja!

Nekadašnja manekenka Jelena Ivanović: Počastvovana sam zbog priznanja!

Vlasnica manekenske agencije i supruga glumca Branislava Tomaševića, nekadašnja manekenka Jelena Ivanović prenosi impresije povodom toga što se našla među dobitnicima prestižne modne nagrade. Među ovim priznanjinima je i Đorđo Armani...

Svečana ceremonija dodele priznanja “La Moda Veste La Pace”, u organizaciji "Aftrican Fashion Gatea", koji promoviše etničke različitosti u modnoj i filmskoj industriji, trebalo je da se održi u Evropskom parlamentu u Briselu u okviru Kongresa mode i dizajna.

Usled restrikcija putovanja izazvanih pandemijom Covid-19, ova svečanost je otkazana. Organizatori su odlučili da dobitnicima pošalju nagrade na kućnu adresu i tako je jedno priznanje stiglo u Beograd. Vlasnica i agent modne agencije "Model scouting office" Jelena Ivanović (40) primila je nagradu i tim povodom pričala za magazin "Story".

NE PROPUSTITE: Jelena Ivanović Tomašević: Tajna mog braka leži u velikoj porodici

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Ivanovic (@jelenaivanovic_) on Aug 6, 2020 at 3:54am PDT

Počastvovana sam što sam među ovogodišnjim dobitnicima, tu su CEO “Vivienne Westwood”, osnivač “Green Carpet Fashion Awards”, direktor “Vanity Fair” i direktor “Rai 3”, a najviše sam se radovala druženju sa Đorđom Armanijem, ikonom italijanske mode i stila. Pošto mi je uskraćena mogućnost putovanja, mogu da govorim samo o Armaniju koga pamtim iz svojih manekenskih dana kada sam nosila njegove revije. Uvek je bio diskretan, ljubazan i učtiv.

- Mnoge manekenke čije karijere vodim imale su priliku da sarađuju s njim i svi delimo najlepše mišljenje o velikom gospodinu i umetniku. Uvek su najveći umetnici bili skromnog ega jer jedino rasterećene duše mogu da budu sprovodnici velikih umetničkih ideja.

Najlepše je sarađivati s ljudima čija dela govore, jer su se upravo takvi velikani pokazali kao najveći poštovaoci svojih saradnika i timskog doprinosa – kaže nekadašnja muza najvećih modnih imena.

Jelena takođe ističe da joj je priznanje dodeljeno kao modnom skautu koji podržava etničke različitosti, kao i da joj posebno imponuje što su je predložile manekenke kojima je pomogla na putu osvajanja modnih uspeha.

Jelena objašnjava prilike u modnoj industriji usled svetske pandemije koja nas je naučila mnogim lekcijama života.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Ivanovic (@jelenaivanovic_) on Jun 25, 2020 at 11:26am PDT

– Niko nije mogao da pomisli da će ceo svet stati. Skoro preko noći, zanimanja poput modelinga postala su potpuno skrajnuta. Šou-biznis je neobična sredina kojoj se pridaje ogromna važnost, a oni koji se time bave izgaraju na svakom projektu, kao da je presudno za opstanak sveta.

- Sad smo shvatili da ništa nije važno sem zdravlja i unutrašnjeg mira. Da naše titule, zvanja, nagrade, pozicije, nisu ono što će nas spasti, već naša uverenja, veštine prilagođavanja, znanje koje smo vredno prikupljali učenjem i životnim iskustvom, kao i posvećen svakodnevni rad na sebi, ne samo ličnim razvojem psihe već i odnosom prema telu.

- Ključne reči opstanka su: imunitet, snaga uma i vere, koje nas čine otpornima na izazove i snalažljivima, što je potrebno u ovim vremenima.

- Neizvesna je budućnost modne industrije i moje delatnosti, ali ću svoju stručnost koristiti sve dok bude tražena. Treba biti pobornik pozitivnog stava, ali ne ignorisati prepreke s kojima se susrećemo. Stoga u životu, pa i u poslu, treba uvek razmatrati “plan B” i ne držati se po svaku cenu jedne profesije, već biti otvoren i za moguće promene – kaže poznata Beograđanka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Ivanovic (@jelenaivanovic_) on Jun 20, 2020 at 1:11am PDT

– Sreća je što se bavimo sličnim zanimanjima, oboje smo u šou-biznisu, što nam olakšava da razumemo potrebe, zahteve, odricanja i odgovornosti koje naši poslovi nose. Takođe, imamo zdrav odnos prema porodici i zajedničku potrebu da izvedemo decu na put pravih vrednosti. To nam olakšava da se dogovaramo, usklađujemo i pomažemo.

- Razgovaramo i međusobno se savetujemo oko krupnih poslovnih odluka i poteza. Ne mešamo se jedno drugom u posao niti u odluke, ali oboje volimo da razmenjujemo mišljenja i da odluke donosimo u skladu s porodičnim planovima koji su na prvom mestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Ivanovic (@jelenaivanovic_) on Apr 12, 2020 at 3:43am PDT

Manekenka Jelena Ivanović - Deca su nagrada

U čuvanju dece imam nesebičnu pomoć Banetovih i mojih roditelja, što mi daje osećaj spokoja jer znam da su okružena ljubavlju.

Potrebno je mnogo energije za troje dece i velike poslovne ambicije, ali navikla sam sebe da stalno osvajam nove vrhove i bez toga se ne bih osećala ispunjenom. Uspeh nije samo lični poslovni podvig već svakog od članova porodice.

Nagrade nisu samo priznanja društva već svaki dečji osmeh, svaki pogled pun ljubavi i poverenja, sve kvalitetno vreme koje provodimo zajedno.

NE PROPUSTITE:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Ivanovic (@jelenaivanovic_) on May 14, 2020 at 4:00am PDT

Komentari (0)

Loading