Celebrity News

Neobična priča Kristine Radenković o imenu sina!

Neobična priča Kristine Radenković o imenu sina!

Voditeljka Kristina Radenković i njen partner Nikola Radojevića pre par dana postali su roditelji dečaka kome su dali ime crnogorskog porekla - Rogan, a mališanu  se najviše obradovala sestra Tara, koju je Kristina rodila pre tri godine.

Voditeljka koja se porodila carskim rezom, nedavno je otkrila da su ona i suprug već odavno imali spremno ime za naslednika.

Oglasila se Kristina Radenković iz bolnice: Fotografija njenog muža sa tek rođenim sinom raznežila sve

- Čućete ime kad se porodim, a verujem da će vas zabaviti i nasmejati. Meni je predivno. Čim smo se zaljubili, Nikola i ja smislili smo imena za ćerku i sina. Tara je, zapravo, trebalo da se zove Anda. Ne pitajte zašto, ne umem da vam objasnim. Pošto su se svi članovi naših porodica pobunili, tetka je presudila da bude Tara. Oko muškog imena nema pregovora. Posle toliko dana mučnine i povraćanja, ja sam ta koja odlučuje - izjavila je poznata voditeljka nedavno za Hello!.

Kako prenose domaći mediji, Kristina se trenutno odlično oseća i živi za trenutke koje provodi sa bebom, partnerom Nikolom i trogodišnjom ćerkicom Tarom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Radenković (@krisradenkovic) on Aug 17, 2019 at 10:33am PDT

- Osećam se zaista odlično, sada sve znam, pa sam opuštenija. Vratili smo se iz bolnice kući i sada svi zajedno uživamo i odmaramo se - rekla je kroz osmeh Kristina za "Blic" i dodala:

- Rogan je isti sestra Tara, savršena je beba, spava, jede i ne plače - rekla je poznata mama i otkrila kako je njen emotivni partner i te kako posvećen otac i suprug i da joj pomaže oko svih obaveza oko dece.

- Mi nemamo problem oko deljenja obaveza, oboje učestvujemo u odrastanju i vaspitavanju naše ćerke. Nikola mi pomaže u svemu i zasad je divan. Da nije - ne bi bilo drugog deteta, mada trećeg sigurno neće biti, matora sam za to - rekla je ona nedavno kroz smeh.