Celebrity News

Nije joj lako: Amber Herd pod dejstvom alkohola davala intervju? (video)

Nije joj lako: Amber Herd pod dejstvom alkohola davala intervju? (video)

Američka glumica Amber Herd poslednjih nekoliko godina je prolazila kroz pravu životnu dramu. Izgleda da još uvek nije prebrodila probleme koji su je zadesili.

Nakon samo 15 meseci braka, Amber Heard se razvela od Džonija Depa, a kao razlog navela je nepomirljive razlike ali i fizičko nasilje.

Nedugo posle razvoda, ona je uplovila u romansu sa milijarderom Ilonom Maskom, ali ni ova veza nije dugo potrajala. Mediji spekulišu da je upravo on želeo prekid.

A post shared by Amber Heard (@amberheard__) on Nov 2, 2017 at 12:27am PDT

Amber nije želela mnogo da govori o ovom raskidu, a ubrzo je uslikana kako se "strasno ljubi" sa dva kaskadera, kada su svi zapazili njen neuredan izgled.

Mnogi smatraju da je glumica načisto posrnula, te da se teško bori sa životnim nedaćama koje su je zatekle.

Nekadašnja seks-bomba je nedavno dala jedan intervju koji je potpuno šokirao javnost. U razgovoru za australijski "GQ" magazin, Amber je davala nejasne odgovore, izgledala je potpuno pijana.

Video nosi naslov "Amber Herd pijana i naduvana za GQ Australija", a glumica je istakla da je nije briga za novac, kao i da je uspeh "želja i odvratnost". Njen histeričan smeh i lutanje pogleda su šokirali javnost.

Pogledajte video pa procenite sami.