Celebrity News

Nikolija Jovanović: Meni "fotošopiranje" dođe kao zamena za igrice

Nikolija Jovanović: Meni "fotošopiranje" dođe kao zamena za igrice

Atraktivna mlada pevačica Nikolija Jovanović nedavno se našla na meti kritika svojih fanova koji su je ''isprozivali'' zbog estetskih korekcija.

Naime, zbog njenih najnovijih fotografija na društvenim mrežama povela se diskusija o tome da li se dvadesetosmogodišnja pevačica prepustila čarima botoksa poput svoje slavne majke, Vesne Zmijanac.

Nikolija je rešila da stane na put takvim nagađanjima, te je za Pink.rs otkrila da botoks ipak nije koristila.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Sep 16, 2017 at 7:43pm PDT

- Botoks nisam do sada koristila. Još sam mlada, rano je za botoks, ali to ne znači da ga neću raditi - kaže Nikolija i bez ustezanja otkriva da često pribegava programima za ulepšavanje, te da zbog toga uvek izgleda sveže i podmlađeno.

- Ne čudi me što se na društvenim mrežama kada objavim neku fotografiju potegne diskusija o tome da li sam radila botoks ili nešto slično... Svi mi ponekad koristimo fotošop, nekad preteramo, prepeglamo se i onda izgledamo ovako mlade kao preparirane mačke. To ulepšavanje fotografija je meni u nekom domenu zabave jer ja nemam problem da posle takve neke fotografije objavim i neku bez šminke, snimam se potpuno opušteno ujutru dok pijem kafu... Ja nemam problem s tim. Meni fotošopiranje dođe kao zamena za igrice na Plejstejšn-u. Volim da se igram sa fotošopom, tako da to peglanje nije botoks, nego fotošop! Uopšte me ne dotiču ti neki komentari o estetskim korekcijama, i ne bežim od njih. Bavim se javnim poslom, sve treba da izgledamo mlađe i lepše - rekla je pevačica.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on Aug 26, 2017 at 8:14am PDT