Celebrity News

Nina Seničar otkrila svoju drugu stranu i progovorila o FIZIČKOM NASILJU

Nina Seničar otkrila svoju drugu stranu i progovorila o FIZIČKOM NASILJU

Glumica Nina Seničar kaže da joj je drago što se sve više priča o nasilju jer je to dobar put da se ono iskoreni.

Nina Seničar otkriva da je zaljubljena i da zbog nove uloge uči još jedan strani jezik, a šta je sve navela, što će iznenaditi mnoge, pogledajte u nastavku, u galeriji.

Atraktivnu brinetu Ninu Seničar publika je zavolela kroz glumački i voditeljski angažman ali ona kaže da je gluma njena prva ljubav. U predstavi koju radi sa koleginicama Marijom Vicković i Katarinom Radivojević bavi se temom nasilja, a kako je godinama živela u Americi i Italiji pitali smo je koliko je Srbija poput tih zemalja na putu da reši ovaj problem.

- Problemi o kojima govorimo u našoj predstavi se odnose na ceo svet ne samo na našu zemlju. Mislim da smo se u protekloj godini svi postali svesniji koliko su ti problemi veliki i koliko je bitno da se reše, a to je već veliki korak - kaže Nina, koja priznaje da se svaka žena našla u vrtlogu psiho-fizičkog zlostavljanja.

- Svaka žena je trpela neku vrstu zlostavljanja, bilo da je ono verbalno, psihičko ili ne daj Bože fizičko. To može biti bolesno ljubomoran momak, šef, kolega, potpuni stranac... Ja lično takve stvari rešavam postavljanjem vrlo jasnih granica od samog početka - kaže Seničar.

Pored mnogobrojih obaveza Nina ovog leta putuje sa Katarinom i Marijom kako bi u što više gradova izvele svoju predstavu. Koja kakvu narav ima, čim je iznerviraju i da li su slične otkriva vrlo pažljivo.

- Nas tri smo potpuno različite ali mislim da baš zbog toga tako dobro sarađujemo - tvrdi Nina, koju istovremeno privlače gluma i voditeljstvo.

- Ne smatram da je potrebno da biram između te dve ljubavi. Završila sam snimanje filma u Grčkoj u kom igram jednu od glavnih uloga. Videćete me u novoj sezoni serije “Urgentni Centar”, a u oktobru imam premijeru animiranog filma “Arctic Justice” u Los Angelesu. Što se planova tiče, na sreću avionskih kompanija nastaviću da radim na relaciji Italija-Amerika-Srbija.