Celebrity News

Njene reči obišle svet: Supruga glumca Krisa Hemsvorta bez dlake na jeziku na račun bivše jetrve Majli Sajrus!

Njene reči obišle svet: Supruga glumca Krisa Hemsvorta bez dlake na jeziku na račun bivše jetrve Majli Sajrus!

Supruga glumca Krisa Hemsvorta, španska glumica Elsa Pataki u jednom inostranom intervjuu više nije izdržala i morala je da progovori na temu veze njenog devera i kolege Lijama Hemsvorta i njegove bivše supruge pevačice Majli Sajrus.

Elsa Pataki, koja je našoj publici najpoznatija po ulozi Rakel u seriji "Seranovi", pridružila se mami zgodne braće Hemsvort koja je nedavno otkrila kako joj je drago što se njen mlađi sin rastao od pevačice, iako zna da je za njega to bilo bolno iskustvo.

Elsa, koja trenutno boravi u rodnom Madridu, gde je promoviše novu liniju donjeg veša koji reklamira, tokom razgovora s novinarima rekla je sledeće:

— Moj dever, pa... Nakon veze u koju je uložio deset godina, malo je snužden, ali odlično se nosi. On je snažan momak i zaslužuje najbolje, a ja mislim da zaslužuje mnogo bolje — izjavila je ova lepotica, a njene reči odmah su preneli svi svetski mediji.

Naime, poznato je koliko je Elsin suprug Kris blizak sa svojim bratom, pa ne čudi što se Lijam po povratku u rodnu Australiju nakon razvoda odmah doselio blizu svog brata, prenosi glossy.

— Uvek ćete pronaći podršku u svojoj porodici, a on (Lijam) je kao sijamski blizanac sa svojim bratom, koji je tu da mu da svu potrebnu snagu — zaključila je Patakijeva.