Celebrity News

NOVA LJUBAV kuca na vrata: Zorannah u vezi sa SINOM POZNATOG PEVAČA

NOVA LJUBAV kuca na vrata: Zorannah u vezi sa SINOM POZNATOG PEVAČA

Blogerka Zorannah pre godinu dana je upoznala Enisa, sina Halida Muslimovića, a tek su pre nekoliko nedelja uplovili u ljubavnu romansu.

Nakon što je početkom leta raskinula sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, Zorana Jovanović je našla novu ljubav. Naime, ona odnedavno uživa u ljubavi sa Enisom.

- Zorannah i Enis su se upoznali pre oko godinu dana, kada su i razmenili brojeve telefona. U početku su se samo dopisivali i između njih nije bilo ništa osim prijateljstva jer je ona tada bila u vezi. Oni su se i videli nekoliko puta, ali uglavnom u kafićima i na ručkovima. Već tada su znali da jedno drugom prijaju, ali niko nije želeo da pređe granicu prijateljstva - kaže izvor blizak ovom paru za „Blic” i dodaje:

- Kada je Zorannah raskinula sa Danijelom, ona i Enis su počeli intenzivnije da se čuju i viđaju. Odnedavno su uplovili u vezu, ali za sada to kriju od javnosti. Za njihovu vezu znaju samo članovi porodice i najbliži prijatelji. Lepo im je, uživaju u svakom trenutku provedenom zajedno.

Naime, par planira i zajedničko putovanje.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Zorana Jovanovic (@zorannah) дана 21. Окт 2018. у 3:18 PDT

- Njih dvoje su isplanirali i putovanje u Istanbul. Sledećeg meseca će otputovati u Tursku gde će provesti nekoliko dana. Ko zna, možda tada i obelodane da su zajedno - dodaje izvor.

Inače, Enis se ne pojavljuje često u javnosti, on je menadžer hotela koji drži njegov otac Halid, kao i direktor očeve izdavačke kuće.

Novinari su pozvali Enisa da prokomentariše ova saznanja:

- Gde me nađoste sa tim pitanjem? Zorannah je dobra devojka... Mislim, kao drugarica... Ne mogu ništa da vam kažem, tek smo se upoznali - zbunjeno je rekao Enis, a na konstataciju da idu zajedno u Istanbul i pitanje da li će podeli utiske posle putovanja, rekao je:

- Okej, videćemo, ne mogu ništa da kažem.

Dok je Enis bio zbunjen, te se jasno dalo zaključiti da ne zna kako da objasni svoj odnos sa Zoranom Jovanović, njegov otac Halid nije bio upoznat s tom pričom:

- Od vas sam to sada čuo. Ono što on izabere i što je njemu na srcu ja stojim iza toga. Za sada nisam u toku. Neke fotografije sam video sa koncerta, ali ne znam da li je to to. On meni ne priča o devojkama - rekao je Halid.

Zajedno bili na koncertu Lepe Brene

Enis i Zorannah su zajedno došli na koncert Lepe Brene, i to u pratnji Stefana Živojinovića. Kada su prišli ulazu, Enis je pokušao da se odvoji od njih, ali su fotografi uspeli da uslikaju njih troje zajedno, a Halidov sin se zatim brže-bolje udaljio da neko ne bi povezao da su on i Zorana zajedno.