Celebrity News

Novak NAPRAVIO SPEKTAKL u Indijan Velsu uz teniske legende (foto/video)

Novak NAPRAVIO SPEKTAKL u Indijan Velsu uz teniske legende (foto/video)

Novak Đoković, najbolji srpski sportista svih vremena, još jednom je pokazao svoj karakter prilikom egzibicionog meča u Indijan Velsu.

Đoković je u Indijan Velsu ispao u trećem kolu singla i u polufinalu dubla, ali to ga nije sprečilo da se odlično zabavi pretposlednjeg dana turnira.

https://www.instagram.com/p/BvFs4r0hUjW/?utm_source=ig_embed

Posle povlačenja Rafaela Nadala iz poufinalnog meča singla protiv Rodžera Federera zbog povrede kolena, umesto njega je na egzibicioni meč "upao" Đoković. Srpski teniser je izašao na teren i igrao sa legendama – u paru sa idolom iz detinjstva Pitom Samprasom suprotstavio se Džonu Mekinrou i direktoru turnira Tomiju Hasu.

Kao što je i očekivano kada pomenemo Novakovo ime uz neku egzibiciju, viđena je totalna "ludnica" i fantastična zabava na terenima kalifornijske pustinje.

Has i Mekinro su pobedili Đokovića i Samprasa sa 4:3, ali pravi pobednik je bila publika na tribinama.

Ova egzibicija, inače, nije treblao da se dogodi, već je improzivovana posle nedostatka sadržaja zbog Nadalovog povlačenja.

https://www.instagram.com/p/BvGLMX5gKjE/?utm_source=ig_embed

- Posle Rafinog povlačenja hteli smo da uradimo nešto zabavno za navijače. Krenuli smo da zovemo ljude, a Novak je bio voljan da dođe. Pit je gledoa meč Raonića i Tima, a Džon je bio u gradu zbog sponzorskih obaveza. Oni su samo rekli 'Kako možemo da pomognemo?'. To je pokazalo koliko su veliki ljudi - rekao je Has putem saopštenja.