Celebrity News

OTKRIVENA MISTERIJA: Darko je zbog OVOGA "JURIO" kući KADA JE DOŽIVEO NESREĆU?

OTKRIVENA MISTERIJA: Darko je zbog OVOGA "JURIO" kući KADA JE DOŽIVEO NESREĆU?

Lazić je rešio da se posle naporne noći vrati u Brestač jer mu je verenica tog jutra kada je sleteo sa puta saopštila da će imati bebu!

Zvezdu „Granda“ Darka Lazića je u cik zore, nakon veselja na kojem je bio sa prijateljima u Šapcu, pozvala verenica Marina Gagić da mu saopšti radosne vesti. Od sreće pevač nije mogao da zaspi, već je krenuo kući za Brestač.

- Darko je nakon veselja pošao za rodno mesto, kada je mogao da ostane u svom apartmanu i da se lepo naspava. Međutim, imao je jak razlog. On je tada do zore pevao, a kada je došao u sobu, Marina ga je pozvala da mu saopšti lepe vesti. Ona je tog jutra uradila test koji je pokazao da je u blagoslovenom stanju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BLIC Zabava (@blic_zabava) дана 2. Дец 2018. у 8:15 PST

Darko je toliko bio srećan i radostan da je odmah poželeo da je izljubi i da bude sa njom. Nije mu bilo važno ni to što je umoran i što je pevao celu noć, već je seo u auto, odvrnuo muziku i krenuo ka svom rodnom mestu, ne sluteći da će ga ta odluka umalo koštati života - priča Darkov prijatelj i dodaje da pevačeva verenica nije znala da će on zbog vesti koju mu je saopštila krenuti za Brestač:

- Želela je da mu kaže srećne vesti, ali se nadala da će da ostane da spava u Šapcu jer je znala da je bio umoran. Mnogo se potresla kada je dva sata nakon što su se čuli saznala šta se desilo - završava izvor "Kurira".

Inače, sam pevač je otkrio šta se dešavalo u trenutku nezgode i naveo kako je za sve kriv umor.

- Ja sam zaspao za volanom. Da sam bio pijan, ne bih ni išao kući. Čist umor, imao sam par dana pre toga jurnjavu, proslave, posao... Ne sedajte takvi za volan. I uvek se vežite kada vozite. Umor je tako gadna stvar, gora čak i od alkohola - rekao je Lazić za "Kurir".