Celebrity News

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi! (foto)

Nakon svega morali su da se rastanu: Petar Strugar prodao istinsku kariku ljubavi! (foto)

Glumac Petar Strugar prodao je svog konja Aresa, zbog koga je upoznao devojku Milicu Todorović 

Popularni glumac Petar Strugar i njegova devojka, pevačica Milica Todorović neprestano privlače pažnju javnosti, kako na profesionalnom planu, tako i lepim vestima o svojoj emotivnoj vezi. Iako su neko vreme krili da su zajedno, ovaj par je vrlo brzo dobio velike simpatije, pogotovu od pratilaca na društvenim mrežama koji navijaju i za to da Petar i Milica stanu pred oltar.

Spojio ih je posao. Upoznali su se nedavno u konjičkom klubu na snimanju spota za Milicinu pesmu "Ljubav manje", a upravo Petrov konj Ares, postao je zvezda u ovom spotu.

Međutim, danas nas je dočekala vest koja nas je veoma iznenadila.

Naime, Petar je na svoj Instagram profil postavio fotografiju Aresa uz emotivnu poruku.

- Skakali smo u nedelju i tako se rastali od Aresa. Čestitam novom vlasniku, kupio je opasnu facu. Dugo neka vas veseli! - napisao je glumac.

Milica se nije ostala ravnodušna, već je odmah u komentaru ispod objave ostavila emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on Feb 24, 2020 at 12:37pm PST

Oglasio se Petar Strugar o vezi sa Milicom Todorović i iznenadio sve svojom otvorenošću

Odavno u javnosti vest o nečijoj vezi nije izazvala tolike simpatije kao Petrova i Milicina, a mnogima se dopada to što su otvoreni i neposredni.

Na početku veze popularna pevačica je rekla:

- Možda smo u vezi malo manje od tri meseca. Ja iz veze u veze, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu "Ljubav manje" i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne - ispričala je nedavno Milica, a preneo "Telegraf".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Nov 27, 2019 at 1:13pm PST

- Tako da eto, došla sam na snimanje, upoznala Petra, upoznala konja, a sad je već zajednički konj (smeh). To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Ništa, ja mu posle napisala poruku "E lep ti konj" i on kao "Hahaha, hvala", bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Jednom sam sela samo na konja - objasnila je pevačica.

Milica Todorović i Petar Strugar počinju da žive zajedno?

Čime ga je Milica osvojila, Petar nije znao tačno da odgovori.

- Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari neko bi dosad otkrio. Šta je tačno uticalo ne umem da vam odgovorim ali, da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari, ali o tome ćemo neki drugi put – rekao je glumac za "Kurir Stars".

Biće da je hemija u pitanju.

Inače, Petar Stugar iza sebe ima brak sa šest godina starijom koleginicom Ivanom Nikolić. Venčali su se u decembru 2013. godine, a u junu 2014. postali roditelji sina Zarije. Posle nešto više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno.