Celebrity News

Priznala da joj je žao njene dece: Evo zbog čega Tanja Savić ove godine neće kititi jelku

Priznala da joj je žao njene dece: Evo zbog čega Tanja Savić ove godine neće kititi jelku

Pevačica Tanja Savić koja već godinama živi na relaciji Srbija - Australija, otkriva zbog čega joj to što još nema svoju nekretninu u našoj prestonici pravi probleme.

Naime, Tanja koja u poslednje vreme sve češće boravi u Beogradu, se veoma raduje praznicima koji su pred nama, ali priznaje da ne može da ih proslavi kako bi želela.

— Nemamo svoj stan, a kada ga kupimo, onda ćemo lepo da ga ukrasimo novogodišnjom dekoracijom. Žao mi je moje dece jer neću stići da kupim ni jelku — rekla je pevačica za "Informer".

— Volim ovo doba godine i uvek se radujem praznicima kao dete. Tada obično sa porodicom odem kod roditelja — dodala je Tanja.

Inače, pevačica se nedavno vratila na javnu scenu, a zbog toga je podnela i veliku žrtvu.

Navodno, novi projekti su iziskivali mnogo finansijskih sredstava, pa je pevačica morala da odloži kupovinu nekretnine koju je planirala.

– Tanja i Dušan zagrejali su se za veliku kuću u prostranom dvorištu, ali odustali su zbog troškova oko albuma. Oni nisu žalili para za projekat kojim se Tanja na velika vrata vraća na scenu. Da se to isplatilo, vidi se i po reakcijama publike, koja je oduševljena pesmama, a kuću će pazariti na jesen. Ukoliko se ova proda, naći će drugu. Oko toga se sada ne sekiraju i misle samo na promociju njenog albuma - pisali su letos domaći mediji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Aug 10, 2019 at 4:45am PDT