Celebrity News

Raj u Staroj Pazovi: Evo zbog čega Seka Aleksić voli da leto provodi u svom domu (foto)

Autor: | 17/07/2017

Raj u Staroj Pazovi: Evo zbog čega Seka Aleksić voli da leto provodi u svom domu (foto)

Mnoge poznate ličnosti jedva čekaju leto kako bi otputovale na neku egzotičnu destinaciju, daleko od medija, fotografa i prepustili se uživanju u moru, suncu, ispijanju koktela.

Ipak, čini se da pevačica Seka Aleksić nije jedna od pomenutih. Seka je u intervjuu za emisiju "Premijera" priznala da bi leti najradije ostala kod kuće i uživala sa suprugom Veljkom i sinom Jakovom.

- Najlepše je kući, zaista. Volim da sam svoj na svome. Eto, otišli smo skoro u Solun na tri dana, sve nešto na brzinu - rekla je pevačica i dodala:

- Ja najviše volim da sam kod kuće, sa sinom, da smo u dvorištu, šetamo. Jakova pustim da puže po travi, uživamo - iskreno je ispričala pevačica koja obožava da vreme provodi u svom porodičnom domu i uživa u odrastanju sina, a ne krije i da ona i Veljko sa nestrpljenjem iščekuju dan kada će mali Jakov izgovoriti svoju prvu reč.

A evo i kako Seka provodi tople letnje dane u svom domu u Staroj Pazovi.

Složićete se, Seka, zaista, i nema potrebu za napornim putovanjima i skupim letovanjima, jer bazen, ljuljaške, dobra klopa, osmeh najdražih - sve je kod kuće.