Celebrity News

Rasta otkrio zbog čega se i dalje svađa sa Anom

Rasta otkrio zbog čega se i dalje svađa sa Anom

Nakon što su svi fanovi sa njima slavili rođenje mezimice Tare, ubrzo potom bili tužni što je par objavio da se razvod, a u zadnje vreme ostali zbunjeni njihovim odnosom i čestim zajedničkim pojavljivanjem, Ana Nikolić i Stefana Đurića Raste već mesecima jedna su od glavnih tema domaćih medija.

Kako se nedavno pisalo par je razvod odložio do daljnjeg, nastavili su da nastupaju zajedno, a reper vredno radi na pesmama za Anin novi album.

U poslednjem intervjuu, Rasta nije želeo da komentariše ništa od pomenutog, ali je ipak otkrio nešto novo o njihovom odnosu - zbog čega se i dalje "svađa" sa Anom.

- Tara nam je neka stalna prepirka. Mislim ne svađam se, ali je Ana malo razočarana što Tara mnogo liči na mene - rekao je Rasta sa osmehm na licu.

- Naravno, te rasprave su šaljive i ja uvek kažem da ona liči na oboje. Neverovatan je miks nas dvoje i prosto ne mogu da poverujem da na taj način u jednom biću mogu postojati dve osobe, da je živo i da je dokaz... nečega - izjavio je Rasta za "Glamur".