Celebrity News

Sa kojim je to zgodnim pevačem Milica Pavlović provela celo veče!

Sa kojim je to zgodnim pevačem Milica Pavlović provela celo veče!

Mediji su već spajali poznatu pevačicu Milicu Pavlović i pevača Stefana Živojinovića, a iako oni nisu komentarisali da li postoji nešto više od pukog prijateljstva između njih, svakako ne brinu da li će javnosti dati povoda za šuškanje.

Naime, pevačic su se sinoć na "Informerovoj" žurki pojavili zajedno i sedeli u istom separeu celo veče.

Mogućnost da uživaju u dvoje omela je rijaliti zvezda Kristina Koja Kockar, koja je na pomenutoj večeri u njihovom separeu, prema rečima okupljenih, bila višak, piše "Blic".

Kako se navodi između Milice i Stefana se osećaju "ljubavne varnice" i privlačnost, a kako prenosi pomenuti list, mlade zvezde ovo već gaje mesecima.

Uhvaćeni zajedno na ručku

Podsetimo, Stefana Živojinovića i Milicu Pavlović "uhvatila" je letos ekipa emisije "Paparaco lov" kada su išli do jednog prestoničkog restorana na ručak nakon čega su se zajedno odvezli u nepoznatom pravcu.

- Stefan se prema Milici postavio kao pravi džentlmen, u restoran su došli njegovim automobilom. Među njima su sevale varnice, ali nisu razmenjivali nežnosti. Osmehivali su se jedno drugom, a onda su zastali na ulazu pa se nešto dogovarali i objašnjavali jedno drugom. U svakom slučaju, bili bi zaista lep par, oboje su zgodni, mladi i uspešni, tako da što da ne - rekao je tada očevidac za "Blic".

Kako je to izgledalo, podsetite se u videu na sledećoj strani: