Celebrity News

Sestrinska ljubav: Kada vidite kako je Nataši Kristina čestitala rođendan, naježićete se

Sestrinska ljubav: Kada vidite kako je Nataši Kristina čestitala rođendan, naježićete se

Pevačica Nataša Bekvalac danas slavi 38. rođendan!

Nakon turbulentnog i teškog period sa uskoro bivšim suprugom, pevačica je postala jača i snažnija, a danas, iako je trebalo da proslavlja i prvu godišnjicu braka, sa osmehom na licu proslavlja jedino bitno, njen divan dan.

Uz nju je uvek bila tu njena porodica, i kada je prolazila kroz divne, ali i traumatične periode, pa ništa manji nije ni danas.

Poznato je koliko je Bekvalčeva vezana za sestre Kristinu i Draganu, a dizajnerka i stilistkinja joj je čestitala rođendan na veoma emotivan način na Instagramu.

Evo šta je Kristina poželela svojoj sestri:

- Nale moja...Želim ti da sve ružne događaje, ljude, situacije ostaviš iza sebe...Zakoračiš jača, lepša, iskusnija, bolja u novu etapu života i nađes svoju sreću i mir zauvek...ili nemir. Toliko lepih stvari smo doživele zajedno...i ružnih...ali zajedno...Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe i naših zajedničkih gluposti, budalaština, smeha, suza, veselja...Želim ti da kada budemo babe (izoperisane i dobrodržece) sedimo i umiremo od smeha i prepričavamo ceo svoj život sa osmehom i radošću,da prenesemo na našu decu sestrinsku ljubav koju imamo sve tri, želim ti da nikada ne izgubiš čistu, dobru i naivnu dušu koju imaš...Imam još dosta želja za tebe...ali sam se malo sada već umorila. Želim ti da ostaneš takva kakva si, jer si ti najbolja sestra na celom svetu. Voli te tvoja Kika! SREĆAN ROĐOS - napisala je stilistkinja u opisu kolaža zajedničkih fotografija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina Bekvalac (@kristinabekvalac) дана 24. Сеп 2018. у 2:59 PDT