Celebrity News

Severina TVRDI da su EKSPLICITNE fotografije na kojima je gola FOTOMONTAŽA

Severina TVRDI da su EKSPLICITNE fotografije na kojima je gola FOTOMONTAŽA

Povodom eksplicitnih fotografija koje su u ponedeljak uveče osvanule u javnosti, oglasio se advokatski tim Severine Kojić koji tvrdi da je u pitanju fotomontaža.

Advokati Severine Kojić, naime, tvrde da fotografije zbog kojih se pevačica pre četiri dana našla u centru skandala nisu verodostojne.

- Navedene fotografije nisu verodostojne, to jest na ko zna koji nezakonit način su nastale. Pribavljene fotografije predstavljaju fotomontažu - navodi se u saopštenju Severininih advokata koje je stiglo na adresu redakcije Blic.rs.

Podsetimo, fotografije na kojima je Severina potpuno naga osvanule su u svim srpskim i hrvatskim medijima, a ova afera već četvrti dan drma region.

Kako pišu hrvatski mediji, od kada su eksplicitne fotografije osvanule od Severine nema ni traga ni glasa. Ona, kako navode tamošnji mediji, ne izlazi iz stana u Zagrebu u koji je stigla pre nekoliko dana, a isto se dešavalo i pre 14 godina kada je na internetu osvanuo njen privatni snimak seksa.

Biznismen Milan Popović, sa kojim Severina ima sina Aleksandra, takođe se oglasio nakon što su pevačicine fotografije objavljene, i naveo da je zabrinut da će ovaj skandal naneti veliku štetu njihovom nasledniku.