Celebrity News

Severina više nije Kojić?!

Severina više nije Kojić?!

Severina obrisala prezime Kojić sa Instagrama, a pre toga otpratila svekra Kebu!

Jedna od najpopularnijih pevačica sa ovih prostora, Severina Kojić (47), obrisala je venčano prezime sa Instagrama i nastavila da koristi ime pod kojim je započela muzičku karijeru.

Ovaj potez nije mogao da prođe nezapaženo kod njenih pratilaca na društvenim mrežama i kod medija. Odmah su krenule i priče da nešto nije u redu između Igora Kojića (32) i lepe Splićanke.

Atmosferu je dodatno podgrejalo Severinino pojavljivanje na jednoj dodeli nagrada bez pratnje supruga.

- Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njiuma nije sve ok, bilo je jasno nakon što je pitali gde je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: "Nije pošao sa mnom" - rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta, a preneli domaći mediji.

Severina pozirala sa roditeljima svog muža, pa otkrila šta joj je promenilo život

- Ona nije želela da odgovara na pitanja vezana za svog venčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj - dodao je izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 11, 2020 at 1:24am PST

Odmah posle ovog događaja nestalo je prezime Kojić sa Severininog naloga na Instagramu, ali i to nije sve!

Nakon teškog perioda, Severina ponovo nasmejana, ali u nesvakidašnjem izdanju (foto)

Lepa Seve otpratila je i svekra Dragana Kojića Kebu koga je pratila do tog trenutka. Suprug Igor Kojić je još uvek na listi onih koje Severina prati i to kao jedini, s obzirom na to da pevačica nikog drugo ne prati na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Uprkos brojnim pozivima novinara koje je zanimalo zašto je skinula prezime Kojić na svom Instagram nalogu, kao i zašto više ne prati svekra, Severina nije dala odgovore na ova pitanja.

Severina Kojić uputila je sinu Aleksandru emotivne reči koje će vam raznežiti srce!

Pre samo nekoliko dana, Severina je još jednom privukla veliku pažnju internet zajednice objavivši fotografiju sa sinom Aleksandrom i emotivnom porukom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

– Mogu osvojiti svet jednom rukom dok me ti držiš za drugu – napisala je emotivna Severina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina) on Feb 7, 2020 at 2:01am PST

Njena borba za starateljstvo nad sinom okončana je početkom ove godine u korist bivšeg supruga Milana Popovića, ali ona nikada nije odustajala. Mnoge javne ličnosti podržale su njenu lavovsku bitku, a sve majke su delile tugu sa njom. Seve je iz svega izašla podignute glave i nikada nije oklevala da u svojim objavama spomene svoju najsjajniju zvezdu - sina Aleksandra.

“54 dana tuge”: Severina objavila potresnu poruku sinu