Celebrity News

Slavnu srpsku manekenku snašla tužna sudbina!? (foto)

Slavnu srpsku manekenku snašla tužna sudbina!? (foto)

Ivana Stanković, mankenka koja je dugo važila za jednu od najlepših Srpkinja, povukla se iz javnosti, ali je pokazala izuzetan talenat u pisanju knjiga.

Lepa manekenka je nakon višegodišnje uspešne karijere  napisala knjigu "Bez daha", a ubrzo posle i sledeću pod nazivom "Strast"koja je nastavak biografije "Bez daha", koja je postala bestseler.

https://www.instagram.com/p/B4hZ3JgJzGP/

Budući da je na svom Instagram profilu aktivna i da sa svojim pratioci često deli svoja mišljenja kao i da često evocira uspomene iz svoje karijere, Ivana Stanković je objavom, od pre nekoliko dana šokirala mnoge.

Naime, ona je objavila sliku na kojoj sedi pored tramvajse pruge, zamišljena, razmišljajući o svojoj sudbini kao o "sudbini jedne propale manekenke".

Kako je to izgledalo pogledajte na narednoj strani...

- Ali tako vam je to kad ste "propala manekenka". Onda morate da pišete svoje biografije (kao da nekog to zanima) pokušavate da budete voditeljka, pišete kolumne, podržavate tamo nekog Predsednika što gradi i radi (koga pa to zanima) i tako. Tuzna je sudba "propale manekenke". Elem, na ovoj lokaciji sam uglavnom od 19h do 23:30h, pa eto, navratite i udelite nesto. Mislim, sem "sendviča" njih sam se toliko najela da mi je zlo...

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivana Stankovic (@ivanazstankovic) on Nov 16, 2019 at 11:30am PST