Celebrity News

ŠOK: NAKON RAZVODA Majli Sajrus nosi Lijamovo dete?

ŠOK: NAKON RAZVODA Majli Sajrus nosi Lijamovo dete?

Tek su pre dva meseca odlučili da okončaju brak, a sad bi moglo ponovno da ih spoji zajedničko dete

Američki magazin NW objavio je bomastičnu vest kako pevačica i glumica Majli Sajrus nosi dete bivšeg supruga Lijama Hemsvorta. Navodno je skandalozna 26-godišnjakinja saznala da je već tri meseca u drugom stanju, tvrdi njihov izvor, pa je zbog toga pre nekoliko dana završila u bolnici.

Međutim, magazin piše kako je moguće da dete uopšte nije Lijamovo.

- Oni su pred kraj braka imali otvorenu vezu, tako da teoretski dete može da bude bilo čije. Međutim, Majli ima tu želju da na neki način veže Lijama za sebe do kraja života. Još uvek ga voli na čudan način - rekao je izvor blizak bivšem paru koji objašnjava i kako je Majli prenela vest Lijamu i kako je glumac sad zbog deteta voljan da reši nesuglasice i probleme koji su ih mučili u braku.

- On želi da bude otac više od bilo čega na svetu, iako je, ironično, upravo to je bio jedan od najvećih razloga zbog kojih su se rastali. Ali, Lijamovi bliski prijatelji ne veruju da je dete koje Majli nosi njegovo pa ga nagovaraju da ne obnavlja s njom vezu dok se beba ne rodi i DNK analizom se utvrdi ko je otac - dodao je izvor.

Postoje i oni koji sumnjaju u istinost ovih navoda. Nije im jasno zašto bi Majli objavljivala fotografiju iz bolnice ako je trudnoću htela da zadrži u tajnosti, i zašto bi pre nekoliko dana nazvala Lijama 'zlim', tvrdeći kako je njen novi dečko Kodi Simpson prvi 'dobri' momak sa kojim je u vezi.

Međutim, ipak se ovde radi o Majli Sajrus, tako da, sve je moguće!