Celebrity News

Srpska šampionka Tatjana Jelača u strahu za svoj i život porodice: Moramo da se sklonimo, ovo nije šala

Autor: | 14/06/2017

Srpska šampionka Tatjana Jelača u strahu za svoj i život porodice: Moramo da se sklonimo, ovo nije šala

Srpska šampionka u bacanju koplja Tatjana Mirković Jelača iznela je svoju verziju incidenta od nedelje uveče sa naplatne rampe, kada su mladi atletičar Marko Jevremović i njegov otac nasrnuli na automobil u kome je bila ona sa suprugom.

Jevremović tvrdi da je Tatjanin suprug ugrožavao bezbednost na putu njega i njegovog oca i da je na kraju automobilom krenuo na njih. Otac i sin Jevremović su saslušani u policiji.

Međutim, Jelena ima drugačiju priču i poručuje da će zbog ovoga sa porodicom napustiti Srbiju.

- Moramo da se sklonimo. Moj muž je državljanin Nemačke, a njihova ambasada takve stvari shvata ozbiljno. Ovo nije šala. Životi su nam ugroženi - kazala je Tatjana Mirković Jelača.

Vraća film na početak...

- Nama jeste u jednom momentu neki automobil ablendovao da se sklonimo. Moj suprug je tada već preticao kamion, bila je uzbrdica, nije mogao da se pomeri. Kamiondžija je reagovao kad je video šta se dešava. On se sklonio u treću traku i oni su prošli, ali zar je to razlog za napad? - pita se atletičarka i nastavlja:

- Ako smo mi njima ugrozili bezbednost i život, zašto nisu ostali da pozovu policiju? Mi smo ostali. Moj muž je visok dva metra, ali u toj situaciji je postupio racionalno zbog mene i deteta, koje nas je čekalo kod kuće. Kažu da tvrde da ih je moj muž isekao na putu. To nije istina. Bili smo zajedno i mogu da tvrdim da smo vozili polako. Posle svega, ostala je i njihova krv na našem automobilu. Toliko su bili besni da su isekli i ruke na automobil dok su udarali. Strahovala sam da nam ne razbiju staklo, ko zna šta bi nam uradili da su uspeli.

Šampionka u bacanju koplja tvrda da je doživela veliki stres.

- Posle incidenta mogla sam samo da spustim glavu i da plačem. Bukvalno sam se tresla. Snimak incidenta smo predali policiji i mogu svi da čuju da jecam i da plačem. I žene koje rade na naplatnoj rampi su bile u šoku, pritiskale su taster da bi dozvale šefa. A ako su ta gospoda imali nešto protiv nas zbog vožnje, mogli su to normalno da kažu. Zbog čega su se tako ponašali? -  zaključila je Tatjana Mirković Jelača.

Izvor: Blic
Foto: Ivica Veselinov/ATA Images

Komentari (0)

Loading