Celebrity News

ŠTA SE DOGODILO U AVIONU PRE TRI GODINE? Bred Pit NEMA KONTAKT S NAJSTARIJIM SINOM NI DAN-DANAS!

ŠTA SE DOGODILO U AVIONU PRE TRI GODINE? Bred Pit NEMA KONTAKT S NAJSTARIJIM SINOM NI DAN-DANAS!

Još od incidenta u privatnom avionu 2016. godine, Bred Pit potpuno je isključen iz života svog najstarijeg sina Medoksa koji je svojim izjavama potvrdio kako ga zapravo nije briga za oca.

Najstariji sinBtanželina, kako su popularno zvali ovaj poznati par, nedavno iskreno je progovorio o odnosu s ocem u jednom intervjuu pre nekoliko dana.

Naime, Medoks i Bred gotovo se nisu videli od incidenta koji se dogodio 2016. u njihovom privatnom avionu gde su se njih dvojica ozbiljno posvađali.

Ceo ovaj incident naterao je Angelinu da preda zahtev za razvod nakon samo dve godine braka, a od tada sin izbegava odlaske kod oca čak i za praznike.

Na pitanje hoće li ga uskoro posetiti tMedoks je odgovorio da ne zna, a na pitanje da li je njegov odnos s Bredom zauvek gotov samo je kratko odgovorio:

- Što se dogodi, dogodiće se.

Iako je bio vrlo neodređen, Medoks je potvrdio kako zapravo on i Bred nemaju nikakav odnos, a nedavno je otkriveno kako ga 18-godišnji sin, kog je Anđelina usvojila 2002. godine, uopšte ne smatra ocem.

Koliko su odnosi loši pokazuje i činjenica da je Bred za njegove studentske planove saznao kad i svi ostali, putem medija. Sve je to potvrda dugogodišnjih navoda da njih dvojica nemaju nikakav odnos još od incidenta u privatnom avionu kad se Medoks umešao u svađu između pijanog Brada i Anđeline, kako bi odbranio svoju majku, gde je na kraju glumac izgubio kontrolu, vikao na njega te ga i udario.