Celebrity News

"Story" EKSKLUZIVNO otkriva: Tamara Dragičević čeka sina!

"Story" EKSKLUZIVNO otkriva: Tamara Dragičević čeka sina!

Brata i sestru Tamaru (30) i Miodraga Dragičevića (25) poslednjih meseci gledamo u seriji televizije Nova S "Žigosani u reketu". To, međutim, nije jedini njihov zajednički projekat. U Ateljeu 212 igraju u čak dve predstave "Osećaj brade" i "Pet života pretužnog Milutina", a perspektivni dramski umetnik, o kojem kolege i reditelji govore samo u superlativu, u svoju biografiju nedavno je upisao još jednu pozorišnu premijeru – "Lorencačo" u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Mada vrlo mladi, Dragičevići iza sebe imaju veliko profesionalno iskustvo, te ne kriju da se često savetuju. Tu se potkrade i pokoja modna sugestija, a s obzirom na to da muškarci obično nemaju osećaj za stil, u ulozi savetodavca uglavnom se nalazi Tamara. Obožava modu, o čemu svedoči brend "Treger tim", koji je pokrenula sa starijom sestrom Marijom. Na ideju da dizajnira odeću za najmlađe, atraktivna Beograđanaka došla je pre godinu dana, sa željom da ćerki Staši (2) i njenim vršnjacima obezebedi nešto drugačije komade garderobe od onih koji se mogu naći u radnjama.

Budući da će do kraja godine sa suprugom, glumcem Petrom Benčinom (35), dobiti sina, ne sumnjamo da će se marljivo posvetiti ovom poslu.

U intervjuu za naš portal zajedno sa bratom i kolegom Miodragom Dragičevićem odgovorila je na nekoliko interesantnih pitanja...

Na koji način održavate vitku liniju?

Nekoliko godina treniram boks. Reč je o sportu koji mi, osim dobre koordinacije, držanja i linije, obezbeđuje određeni stepen pražnjenja nakon stresnog radnog dana. Budući da sam u drugom stanju, sada je boks na pauzi, ali već neko vreme razmišljam o tome da počnem s jogom.

Da li ste promenili način ishrane u trudnoći?

- Ne vodim mnogo računa o tome šta jedem. Nastojim da se hranim zdravo, ali se toga ne pridržavam strogo. Nemam striktne režime, niti se vodim nutricionističkim planovima, jednostavno jedem šta mi prija. Doduše, poslednjih godinu dana suprug i ja smo spontano izbacili hleb i zamenili ga salatama.

Šta nam je sve Tamara još otkrila kao i šta je Miodrag rekao za naš magazin pročitajte u najnovijem broju STORY-ja koji je u prodaji od sutra 12. juna pa sve do 18. juna...