Celebrity News

Šuška se: Severina se razvodi?

Šuška se: Severina se razvodi?

Kako prenose domaći mediji, Severina Kojić navodno je rešila da se razvede od supruga Igora Kojića posle nepune tri i po godine braka, što je i razlog zbog koga se srpska snajka nije pojavila na koncertu svog svekra Dragana Kojića Kebe, iako je bilo predviđeno da gostuje.

Pevačica i folkerov naslednik poslednjih mesec dana su u zategnutom odnosu, a kap je prelila čašu pred Kebinu krsnu slavu Sveti Mrata, kada se hrvatska pevačica navodno naljutila na svekra zbog, jedne poznate voditeljke sa TV Prva.

- Voditeljka je sa suprugom bila pozvana da dođe na slavu kod Kebe. Oni su bili i na njihovoj svadbi. Međutim, kada je Severina čula za to, napravila je haos. Zapretila je da će izvređati voditeljku u lice pred svim gostima i otići u Zagreb. Nju je, naime, iznerviralo to što je jednom prilikom voditeljka u svojoj emisiji jednoj novinarki postavljala pitanja o Severini kao majci. Severina se našla uvređena i niko nije mogao da joj dokaže da voditeljka nije imala zlu nameru - otkriva izvor i dodaje da je Keba ispao kolateralna šteta, piše Kurir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 7, 2018 at 6:33am PDT

- Keba se našao u nebranom grožđu, ali morao je da stane na snajkinu stranu. I pored toga, Severina nije bila zadovoljna. Pokupila je svoje stvari i vratila se u Zagreb. Međutim, obećala je da će doći na koncert, ali je ispalila Kebu - kaže izvor, prema čijim navodima je Seve trebalo da otpeva pesme „Virujen u te“ i „Ja samo pjevam, ja samo sviram“, a potom i nekoliko numera u duetu sa svekrom, a da niko nije računao na njen izostanak, govori i to što je na vratima garderobe pisalo „Severina“.

- Seve je trebalo da nastupi kao prva gošća, nakon što Keba izvede 27. numeru. Bukvalno do tog trenutka niko nije znao da neće doći, jer je ona najavila da će stići baš pred nastup. Tu je bio i suprug Igor, koji ju je čekao, a ona mu je tek oko 22 sata javila da ne dolazi. Bio je šokiran i on, i Keba, i organizatori - kaže sagovornik i zaključuje da je Seve očigledno ovim postupkom poslala Igoru signal da je njihov brak gotov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Oct 14, 2018 at 11:21am PDT

Nakon koncerta na pitanje o svojoj snajki Dragan Kojić Keba je rekao:

- Što se tiče Severine, stvarno je u pitanju viša sila. Pa ja sam saznao pred sam početak koncerta da ne može da dođe jer se stvarno razbolela i ništa drugo nije u pitanju. Pa spremila je specijalan stajling za koncert, ali šta da se radi. Biće prilika, naravno - rekao je Keba.

Takođe, Severina je na svom Instagram profilu na neki način demantovala informacije o razvodu. Podelila je fotografije iz 2016. godine kada su ona i Igor bili u Zanzibaru, uz komentar: "Naše afričko venčanje". I njene omiljene heštegove: #ljubavseljubavljuvraca i #volimstosevolimo

Naime, njih dvoje su tada imali još jednu ceremoniju venčanja (uz dve u Beogradu i Istri), koje je bilo u skladu sa afričkom tradicijom, a njih dvoje su bili obučeni poput vođa plemena.

Severina i Igor su imali mnogo iskušenja i "mina" tokom svog bračnog drugovanja, a prebrodili su i nedavnu aferu kada su objavljene nove fotografije Severine na kojima se slikala gola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Dec 5, 2018 at 5:29am PST