Celebrity News

Sve za dobre fotke: Jelena Karleuša poslala služavke na kurs fotografije

Sve za dobre fotke: Jelena Karleuša poslala služavke na kurs fotografije

Kao i kod većine domaćih i svetskih zvezda, tako je i kod pevačice Jelene Karleuše Instagram profil prepun fotografija dive koja pozira u mnoštvu različitih modnih izdanja.

Kako Jelena spada i u one koji obožavaju da ovakve fotke dele sa fanovima, ali i da bude iza fotoaparata pevačica je sada otkrila kako uspeva da i kod kuće bez pomoći profesionalaca napravi odlične fotografije.

Naime, kako kaže za "Informer" ona je došla na ideju da ženama koje joj održavaju kuću uplati časove fotografije, a kako se ova ideja svidela i njima ubrzo je sprovedena u delo.

- Volim da se fotkam i često kačim slike na društvene mreže. Pošto nije imao ko da me fotografiše, rešila sam da svoje kućne pomoćnice pošaljem na kurs kako bi naučile to da rade profesionalno - kaže Jelena i dodaje:

- Umetnice koje naprave onako dobre fotografije su zapravo one. Nisu imale ništa protiv moje ideje, tako da smo je realizovale u veoma kratkom roku. One rade u mojoj kući su sa mnom i sa mojom porodicom više od deset godina. Imam samo reči hvale za njih - priča pevačica.

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 26, 2017 at 12:02pm PDT

??‍♀️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Nov 13, 2017 at 6:29am PST