Celebrity News

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Svetski mediji bruje o tome da su Bred Pit i Dženifer Aniston otišli u Meksiko da usvoje dete

Bred Pit i Dženifer Aniston u novoj misiji "potraga za srećom"?

Naime, svetski mediji bruje da su Bred i Dženifer zajedno otišli u Meksiko kako bi usvojili dete, budući da su tajno posetili sirotište po nazivom "Casa Hogar Sion", u Tihuani gde su oboje primećeni 1. januara. Ovo sirotište koje se inače nalazi u Tiihuani Dženifer pomaža već godinama unazad pa nimalo ne čludi činjenica, ako je ova informacija tačna da se upravo odlučila baš za njega.

Dženifer Aniston uhvaćena kako se ljubi sa SLAVNIM VODITELJEM

Međutim, baš tih dana, Dženifer je u Meksiku uslikana u društvu reditelja Vila Speka (49), sa kojim je provela praznike. Paparaci su uslikali glumicu, koja je bila na plaži u minijaturnom bikiniju, a sa njom je bio i pomenuti Vil te se spekulisalo da je ovaj reditelj glumičina nova ljubav.

https://www.instagram.com/p/B63jIROB0Yx/?utm_source=ig_embed

Nakon što je Bred Pit dobio nagradu u kategoriji za najboljeg sporednog glumca u filmu 'Bilo jednom u Holivudu', sve su oči bile uprte u Dženifer i pomno se proučavao svaki njen pokret u nadi da ćemo otkriti da li iza njenog pogled stoji nešto više od običnog ponovnog prijateljstva ovog para.

Ovi slavni parovi su stavili tačku na svoju ljubav u 2019. godini

Bredovu nagradu Dženifer je podržala gromoglasnim aplauzom, a nikome nije promakao ni njen smeh u trenutku kada se Bred našalio u vezi svog ljubavnog života, prenose novosti.rs.

Bred je u svom govoru prokomentarisao zašto na dodelu nije poveo pratnju:

- Hteo sam da povedem mamu, ali na kraju ipak nisam jer ispada da sam u vezi sa svakom ženom koja stoji pored mene, pa bi to bilo malo čudno - rekao je Bred, a kamere su uhvatile kako se Dženifer u tom trenutku nasmejala.

U toku večeri, u intervjuu za Entertainment Tonight, glumac je otkrio i da li planira da se vidi s Dženifer kao i u kakvom su odnosu.

- Naleteću na Džen, mi smo dobri prijatelji, da - rekao je Bred, i time razočarao brojne obožavaoce.

Inače, Bred i Aniston su bili u braku od 2000. do 2005. godine kada je njihova ljubav doživela krah, zbog Anđeline Džoli koju je glumac upoznao na snimanju filma Mr. i Mrs. Smit. Par je od nedavno obnovio odnose pa američki tabloidi već nedeljama pišu kako su opet zajedno, ali to ipak nije slučaj.

Bred Pit ipak nije došao na dodelu Zlatnih globusa sa "novom devojkom"

Podsećamo, holivudski zavodnik Bred Pit viđen je pre nekoliko nedelja na izložbi u jednoj umetničkoj galeriji u društvu koleginice Alije Šokat, a tabloidi su nedavno pisali i kako je glumac čak upoznao i svoje roditelje sa njom.

– Bredovi roditelji su vrlo konzervativni ljudi tako da je on sa ovim podvigom mnogo reskirao. Naime, on je u njihovu kuću doveo devojku o kojoj oni ne znaju ništa, ali im se ona mnogo dopala. Alija je kul, mirna, čvrsto stoji na zemlji i nimalo nije zaluđena Bredovom slavom. Baš takva žena mu i treba nakon katastrofalnog bračnog brodoloma – rekao je izvor nedavno.