Celebrity News

Više ne krije lepšu polovinu: Marko Jarić u Majamiju krstari sa devojkom (foto)

Više ne krije lepšu polovinu: Marko Jarić u Majamiju krstari sa devojkom (foto)

Marko Jarić novu 2020. godinu dočekao je u Majamiju, u društvu devojke Boni Mjuler

Proslavljeni košakraš 2020. godinu dočako je u društvu svoje seksi devojke, a ovog puta bili su na krstarenju a Marko Jarić dokumentovao je ovaj momenat na svom Instagramu snimajući prelepu Boni kako uživa u plovidbi.

Iako je Marko dugo krio njen identite a kako mediji pišu u vezi su skoro dve godine, Jarić je odllučio da je vreme da se obelodani i potvrdi njihova ljubavna veza.

Marko Jarić je, podsetimo, pre veze sa Boni bio u dugogodišnjem braku sa jednom od najpoznatijih manekenki na svetu, Adrijanom Limom.

Nakon razvoda od supermodela Andrijane Lime, Jarić javnosti nije prikazao nijednu devojku. Iako su se za njegovo ime vezivale brojne lepotice, on je mudro ćutao.

https://www.instagram.com/p/B2jl9NDgqlF/?utm_source=ig_embed

Čak i kada su ga prošle godine paparaci uslikali u društvu misteriozne i seksi brinete, on je zabranio porodici da imaju kontakt sa medijima i bilo šta komentarišu.

Dok Adrijana Lima niže SKANDALE, Marko Jarić je TATA ZA PRIMER

Ipak, objavio je fotorafiju na kojoj za ruku drži osobu čiji se identitet ne vidi. Ovaj prisan potez pokazao je da su devojka i Jarić više od prijatelja a nakon toga saznalo se koje zapravo ona.

Marko Jarić između dve vatre

Mediji su čak i spekulisali da se Markova majka ne slaže sa košarkaševim izborom devojke, ta navodna netrpeljivost eskalirala je u tenziju na odmoru:

– Marko je već nekoliko meseci u vezi i njegova ideja bila je da na odmor ode sa porodicom i tom devojkom, kako bi je njegovi bolje upoznali. Uplatili su letovanje u Budvi i planirali da se svi lepo provedu i odmore. I dok su Markova sestra i ćerkice prihvatili Boni i s njom od početka imaju dobar odnos, njegovoj mami Leposavi potencijalna snajka nije po volji. Leposava se po celi dan dere na unuke i naređuje im, pa često u taj koš ubaci i Boni, koja takođe i te kako ume da odbrusi Markovoj mami. Jednostavno, ne slažu se i ne trude se da to sakriju – pričao je Jarićev blizak prijatelj i otkriva da manekenka svekrvi ne ostaje dužna.

Jarić je TOLIKO ZALJUBLJEN da je i ćerke upoznao sa svojom NOVOM DEVOJKOM, pa ih odveo na neobično mesto! (foto)

– Iako je vrlo mlada i trudi se da se lepo slaže sa svima, jasno joj je da se Leposava navrzla na nju i da je namerno provocira, kako bi Boni pogrešno odreagovala. Svakog puta kada sede u restoranu dođe do vike i dreke, a onda Boni poludi i posvađa se s njom. Jarić se na sve načine pokušava da se sakrije ispod kačketa koji ne skida, a one gde god se odu, privuku pažnju svojim ponašanjem. Jednostavno, napravio je grešku kada je na more otišao sa četiri žene. Ne bio mu nijedan muškarac u koži ako uskoro ne uspe da pomiri majku i devojku. Leteće perje po Budvi – prenosio je Alo.

 

https://www.instagram.com/p/B0yfmFVAmeP/