Celebrity News

Voditeljka zanemela kada ju je SRPSKI BOGATAŠ ZAPROSIO: Dobila je PRSTEN OD 15.000 EVRA, a evo kako je sve izgledalo

Voditeljka zanemela kada ju je SRPSKI BOGATAŠ ZAPROSIO: Dobila je PRSTEN OD 15.000 EVRA, a evo kako je sve izgledalo

Voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović, nedavno su proslavili šestu godišnjicu braka, a njihova ljubavna priča podseća na neki romantičan film.

Nikolina (43) se nije zaljubila u Vidoja (40) na prvi pogled, međutim ona je njega osvojila čim ju je ugledao. Vidoje je Nikolinu spazio na televiziji, budući da je u to vreme radila u Srbiji i živela na relaciji Beograd - Zagreb, pišu domaći mediji.

Par se prvo nekoliko meseci družio, a tek onda je ozvaničio vezu. Navodno je Vidoje Nikolinu osvajao mnogim znacima pažnje - u hotelsku sobu u kojoj je odsedala slao joj je cveće, torte, pa čak i dizajnerske torbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on Apr 13, 2019 at 1:05pm PDT

Kada su otpočeli vezu, vrlo brzo ju je zaprosio i to kada je u jednom beogradskom restoranu pred nju stavio prsten od belog zlata vredan 15.000 evra. Tada joj zapevao pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti“ i rekao joj da "kada bude spremna, stavi prsten na ruku", piše "Blic".

Nikolina je prvo bila u šoku, ali odmah je znala da je to ono pravo i pristala je da se uda za beogradskog istoričara umetnosti. Raskošno slavlje održano je 3.9.2013. u Monte Karlu, a nakon venčanja par je dobio ćerku Unu Sofiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on Sep 3, 2016 at 1:50am PDT