Celebrity News

ZBLIŽIO IH TV ŠOU: Šta Ana Kokić i Nenad Pagonis rade u pauzama snimanja TLZP-a

ZBLIŽIO IH TV ŠOU: Šta Ana Kokić i Nenad Pagonis rade u pauzama snimanja TLZP-a

Snimanje hit emisije “Tvoje lice zvuči poznato” traje i po nekoliko sati, a česta zajednička vežbanja, spojila su učesnike ovog talent šou programa. Tako su u pauzama snimanja naš kik-boks šampion Nenad Pagonis i pevačica Ana Kokić došli do ideje da ova lepotica nauči ključne pokrete njegovog sporta.

Ana, koja je veliki ljubitelj treniranja, osim što rektreativno odlazi u teretanu, poželela je da je Pagonis nauči kik-boks, što je on prihvatio bez mnogo razmišljanja.

- Super smo se zabavili. Pripreme traju po ceo dan, ima dosta pauza i nekada nam je potrebno da ispunimo vreme na kvalitetan način. A pošto Ana kaže da je uvek želela da vežba kik-boks, rado sam odgovorio na izazov - rekao je za “TV magazin” Nenad i otkrio da časove drži postepeno, te da pevačicu neće opterećivati da odmah savlada sve pokrete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzpsrb) on Oct 5, 2019 at 10:57am PDT

- Vežbali smo low-kick uglavnom, neke poteze rukama i nogama, i mogu da kažem da je talentovana. Udara kao Ilija Gromovnik - kaže kroz osmeh Pagonis i dodaje:

- Ana se sada ohrabrila posle ovog sparinga, pa će možda počne i da profesionalno trenira.

Inače, Ana koja često varira sa kilažom, svoju liniju dovodi do savršenstva.

- Sve je važno kada je nega tela u pitanju. Prvenstveno fizička aktivnost, ali i korigovana ishrana. Kombinacija jednog i drugog daju provereno dobre rezultate - rekla je ranije Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tvoje Lice Zvuči Poznato (@tlzpsrb) on Oct 5, 2019 at 10:49am PDT