Celebrity News

Zbog čega Megan Markl nikada neće postati princeza?

Zbog čega Megan Markl nikada neće postati princeza?

Nakon nekoliko meseci iščekivanja službeno su potvrđene srećne vesti. Princ Hari i Megan Markl su se verili, a venčanje planiraju u proleće 2018. godine. Posebno je zanimljivo da je veridba objavljena baš u novembru, u mesecu kada su se takođe vereni princ Vilijam i Kejt Midlton, kao i njihovi roditelji, princ Čarls i princeza Dajana.

Raskošna kuća u cveću: Ovde će živeti Megan i princ Hari (video)

Ali, ko je zapravo Megan Markl?

Rođena je u Los Anđelesu, kao dete Doris Radlan i Toma Marklea. Njeni roditelji su se razveli kad je ona imala samo dve godine, ali zbog svoje ćerke ostali su u dobrim odnosima.

Megan je svoju glumačku karijeru započela 2003. godine, ali se proslavila se tek mnogo godina kasnije ulogom u američkoj seriji Suits. Neki delovi serije poput scena seksa navodno se nisu svideli članovima kraljevske porodice.

Lepa Megan ne uklapa se u britansku ideju o idealnoj supruzi zbog toga što nije plemkinja, tamnoputa i glumica, ali i zbog činjenice da je već bila udata. Naime, bila je u dvogodišnjem braku s filmskim producentom Trevorom Ingelsonom, prenosi dnevnik.hr.

Zbog veridbe sa princom Megan je morala da se odrekne puno stvari. Ali, uprkos tome, nikada neće postati princeza jer je ta čast rezervirana za žene rođene u kraljevskoj porodici. Ta će titula pripasti tek deci Megan i Harija, ako ih budu imali. Međutim, da je Megan i rođena u kraljevskoj porodici, potencijalna prepreka za status princeze mogao bi biti njen razvod, piše Daily Mail.

A post shared by Nina korosec (@ninakorosec) on Nov 29, 2017 at 7:29am PST